McGregor SS15.

Voor de lancering van de Spring/Summer 2015 collectie neemt McGregor je denkbeeldig mee naar een aantal sfeerbepalende plaatsen. Van de cricketclub, die goed aansluit op de klassieke nalatenschap van McGregor, tot een Amerikaanse Yacht Club en het zomerse Palm Beach, de moderne preppy vrijetijdskleding van McGregor past moeiteloos in deze plaatjes. Bij de kindercollecties ligt de nadruk deze zomer vooral op „Fashion is fun”. De nieuwe Distinction collectie voor heren richt zich op zakelijke, elegante en stijlvolle kleding, modieus en met een klassiek tintje.

Moderne preppy kleding voor heren en dames

De reis waarin McGregor je meeneemt begint op de cricketclub, waar sportieve kleding in klassiek rood, wit en blauw met onmiskenbare cricket-accenten centraal staan. Tartans, argyle ruitjes, contrasterende strepen en ingebreide kabels zorgen voor de onmiskenbare sportieve cricket look op truien, bodywarmers, blazers en rokken. Vervolgens doen we een authentieke Amerikaanse Yacht Club aan, hier treffen we een meer relaxte en stijlvolle sfeer aan. Varianten van de klassieke marine look, in blauw en wit, staan centraal in deze lijn, die met accenten van groen, oranje, lichtblauw en camel gecombineerd worden. Denk hierbij aan katoenen blazers en chino’s, polo’s of een trendy overhemdjurk. Tot slot doen we Palm Beach aan, waar speelse, maar elegante badmode en luchtige kleding centraal staan. Prints met tropische bloemen, varens en hibiscusplanten of kleurrijke sportstrepen doen het goed op polo’s, T-shirts, shorts en jurkjes.

Sportieve kindercollecties

De McGregor lente/zomercollectie 2015 voor kinderen sluit goed aan op het beeld van de heren- en damescollecties. De nadruk bij de meisjes- en jongenscollectie ligt vooral op „Fashion is fun”. Tropische printjes, gedurfde kleuren en aandacht voor speelse details als badges, knoopjes en gekleurde biesjes maken de combinatiemogelijkheden eindeloos. Jeans, jurkjes, jumpsuits, polo’s, T-shirts en korte broeken, alles is perfect en eigentijds afgewerkt.

Distinction: modieuze klassieke herenmode

Klassiek kleermakerswerk met een perfecte pasvorm en een Italiaanse uitstraling, dat is de basis voor de McGregor Distinction collectie. De fraaie pakken hebben een slanke pasvorm en zijn gemaakt van lichte materialen als linnen, katoen en wol. Lichte stoffen zijn ook gebruikt bij de truien en vesten uit de collectie, 100% natuurlijke garen en bijzondere weefsels zorgen ervoor dat de kleding zomers aanvoelt en er fraai uitziet. De overhemden hebben dit jaar een iets kleinere boord en slanke mouwen, de polo’s zijn slank, maar niet te strak. Qua kleuren is de Distinction collectie deze zomer verdeeld in twee thema’s. Enerzijds is er het thema dat doet denken aan de Italiaanse stadsdandy met een combinatie van mosterdgeel, verwassen groen, camel- en bruintinten en hier en daar een blauw accent. Anderzijds is er de meer preppy New Yorkse countryclub look in de kleuren klassiek rood, indigoblauw, wit- en grijstinten met roze accenten.

Verplaats je in de McGregor lifestyle en bekijk hier en in de McGregor webshop de nieuwste mode-items uit collectie.