Must have rugzakken.

Lang bekeken als functionele tassen, perfect om alles van schoolboeken tot campingspullen in te dragen, krijgen rugzakken een modieuze make-over dit jaar. Ontwerpers als Marc Jacobs, Michael Kors en Alexander Wang lieten kunstzinnige versies zien van de praktische allesdrager in hun lente-/zomercollecties en transformeerde ze in serieuze modeaccessoires bedoelt om iedere outfit mee op te halen. De must-have rugzakken van dit jaar bevatten ontwerpen die mode voorop zetten en nog steeds een handenvrije oplossing bieden om alles mee te nemen wat je nodig hebt gedurende een drukke dag.

Gestructureerd voor stijl

Het laatste van je wil van een rugzak is dat hij uitgezakt hangt aan je schouders, en daarom zijn de meeste ontwerpen van dit jaar ontworpen om hun vorm te behouden ongeacht waar het avontuur in warm weer je naar toe neemt. Of ze nu gemaakt zijn van zacht leer, suêde of een waterafstotende polyestermix, deze stijlvolle rugzakken zijn gemaakt om hun mooie vorm, slanke silhouet en eenvoudige structuur vast te houden. Smaakvolle details als kleppen, die zakken met een rits verbergen, helpen om een gestroomlijnde vorm te krijgen zonder aan opslagruimte in te boeten.

De juiste maat

Van luxe minirugzakken tot extra large, de selectie van trendy ontwerpen bevatten dit jaar rugzakken in maten voor een grote variëteit aan toepassingen en gelegenheden. Ga naar het strand met een oversized bucket rugzak in een krijtachtige pastelkleur of accentueer je werkkleding met een compacte charmer in een aardetint. Kies voor een jetset look voor een klassieke rugzak versierd met lederen riemen en geborduurde monogrammen. Als je wil laten zien dat je verstand hebt van mode, denk dan aan klein. Minirugzakken met een simpel flapklep zijn erg trendy dit jaar.

Persoonlijke details

Of het nu gaat om een suêde tas gedrapeerd met franje of een grillige allesdrager van imitatiebont, de must-have rugzakken bieden je een eindeloze mogelijkheid om jouw persoonlijkheid en unieke gevoel van stijl te etaleren. Een zwarte lederen tas met ritsen en gespen als decoratieve accenten is perfect als je er zowel zelfverzekerd als cool uit wil zien. Geweven rugzakken met een ontwerp in meerdere kleuren is ideaal voor een casual outfit. Ga op chique en geraffineerd met een rugzak van zacht en soepel leer die dicht gaat met een touwtje met kwast.

Gemaakt om te presteren

Als een opvallend accessoire is een trendy rugzak een welkome aanvulling aan je garderobe en vergroot het de mogelijkheden om een outfit samen te stellen. Het is een tas die je ook help om je leven te organiseren als je een ontwerp kiest dat aan jouw specifieke behoeften voldoet. Voor alledaags gebruik is een minirugzak of een bucket rugzak voldoende. Als je grotere items als een laptop of tablet wil meenemen dan kun je echter beter uitkijken naar een rugzak met compartimenten of grote zakken met een rits waarin je dingen veilig kunt opbergen en eenvoudig bij kunt.

Of het ontwerp nu eigenzinnig en speels is of strak en praktisch, de grote collectie van stijlen en maten die beschikbaar zijn dit jaar maakt het eenvoudig om een rugzak te vinden waarin je alles georganiseerd houdt terwijl je jouw trendsettende stijl kunt laten zien.