Oversized oorbellen.

Door te breken met de minimalistische sieradentrend die de laatste seizoenen in de modeshows te zien waren heeft de zomercollectie van dit jaar een groots en glorieus fashion statement gemaakt met het tonen van collecties die ultralange oorbellen bevatten. De opvallende trend is goed nieuws voor modeliefhebbers die op zoek zijn om wat drama aan een basisoutfit toe te voegen. Draag simpelweg een paar van deze kunstzinnige oorbellen en je bent klaar om de deur uit te gaan. Alhoewel misschien niet zo geschikt om te dragen naar kantoor zorgt de grote verscheidenheid aan trendy oversized oorbellen dit jaar ervoor dat je een perfect paar kunt vinden voor bijna iedere gelegenheid.

Folklore fantasie

Van hangers geweven in garens van meerdere kleuren tot schouderreikende druppels versierd met kwastjes, veren of fringe, veel van de oorbellen van dit jaar voelen als sieraden uit een lang vergeten sprookje. Net op tijd voor het festivalseizoen voegen deze fantasie stijlen een flair aan je beweging toe als je naar je favoriete muziekgroep loopt.

Pop Art stijl

Vier het postmoderne tijdperk dat het modeseizoen doordringt met oversized hoepels, halve cirkels en spiralen vervaardigd in acryl, bakeliet of plastic. Geometrische vormen en synthetische materialen komen samen en maken deze futuristische oorbellen het ideale accessoire voor een Twiggy mini jurk, nauwzittende breisels en nette blouses. Ze zijn ook perfect om een simpele outfit als een jeans en T-shirt naar een hoger plan te tillen.

Industrieel chique

Als het gaat om oversized oorbellen met een vooruitstrevende modestijl kijk dan naar de rauwe en echte oorbellen gemaakt van natuurlijke materialen als hout, steen en roestvrij staal. Kies voor gedurfd met een grote sculpturale vormgeving of maak het chique met kroonluchter oorbellen gestijld met metallic kettingen. Van matte metalen tot gepolijst hout, deze industriële ontwerpen zijn gemaakt om op te vallen.

Klassieke ontwerpen

Alhoewel opvallende kleuren en vormen de meeste aandacht vragen is er dit jaar ook geen gebrek aan verfijnde ontwerpen in de collecties van oversized oorbellen. De meest elegante looks zijn vervaardigt van traditionele materialen als goud en zilver. Voor een tijdloze look, hou het klassiek met parel oorbellen die net niet je schouders raken.

Leuk en speels

De collectie van oversized oorbellen van dit jaar bevat ook speelse looks ontworpen om mensen te laten glimlachen. Laat je zorgeloze kant zien met oorbellen met kleurrijke pompons, een boeket met bloemen of zelfs hangende stukken plastic fruit. Of het nu gaat om gigantische hoepels of disco-bal schitteringen, het zomermodeseizoen is de ideale tijd om je speelse persoonlijkheid los te laten.