De perfecte werktas.

Na de zomervakantie begint het gewone leven weer. Voor je het weet ben je weer bezig met ingewikkelde projecten of werk je hard om die ene klant tevreden te stellen. Tijdens zo'n inspannende werkdag is het belangrijk dat je alle benodigde spullen bij je hebt. Een goede tas is daarom onmisbaar. Maar welk model of merk past het beste bij jouw wensen?

Aktetassen

De aktetassen zijn al decennialang populair om mee te nemen naar kantoor. Dat komt door de vele handige vakjes die speciaal voor werkenden zijn ontworpen. Hier kun je jouw belangrijke documenten, pennen, een agenda en telefoon in kwijt. Op deze manier heb je alles bij de hand als je een vergadering ingaat of een bespreking hebt met een klant. De meeste aktetassen zijn gemaakt van leer, waardoor ze niet alleen stevig zijn maar ook een luxe uitstraling hebben.

Handtassen

Vrouwen en handtassen zijn onafscheidelijk. Door de grote variatie aan kleuren, soorten en maten is dit type tas precies aan te passen aan jouw wensen. Voor alleen je agenda, telefoon en portemonnee is een kleine variant al genoeg. Heb je veel spullen mee te nemen, dan kies je gewoon voor een handtas met veel ruimte. Toch zijn deze tassen niet alleen voor vrouwen op de markt. Ook mannen ontdekken steeds vaker deze praktische accessoire.

Laptoptassen en laptoprugzakken

Een laptop is tegenwoordig voor veel werkenden onmisbaar. Maar het is een kwetsbaar apparaat waardoor het zomaar schade op kan lopen. En dat is natuurlijk zonde. Met een goede laptoptas bied je een perfecte bescherming. Het is precies op het formaat aangepast, zodat de laptop geen kans krijgt om te gaan schuiven. Een gewone laptoptas draag je met één schouderband, maar wil je liever wat meer stabiliteit dan past een laptoprugzak misschien beter bij jou. Deze rugzakken hebben een apart vakje voor de laptop. Daarnaast heb je genoeg ruimte over om de lunch of een extra vest in te vervoeren.

Schoudertassen

De schoudertassen hebben de afgelopen jaren behoorlijk aan populariteit gewonnen. Dat komt omdat ze geschikt zijn voor bijna alle gelegenheden. Je kunt met je nieuwe tas net zo makkelijk naar kantoor als dat je het meeneemt tijdens een middag in de stad. Schoudertassen zijn te koop in alle kleuren en prints. Maar voor kantoor kies je het liefst voor een neutrale variant. De tas is zeer praktisch in gebruik omdat de schouderband het gewicht goed verdeelt over je lichaam. Zo kun je eenvoudig al je spullen meenemen.

Weet je eenmaal welk model tas het beste bij je wensen past, dan moet je er nog het juiste merk bij zien te vinden. Want je wilt natuurlijk wel een tas waarmee je jouw imago versterkt. Dit zijn de leukste merken die je online kunt vinden:

Ruitertassen

In 1927 startte de Nederlandse familie De Ruiter het merk Ruitertassen. Deze leren tassen hebben een klassieke uitstraling. Daarbij maken ze gebruik van natuurlijk en milieuvriendelijk gelooid leer. En die kwaliteit is goed te zien. De collectie van Ruitertassen bestaat voornamelijk uit schoudertassen in diverse formaten. Maar ook voor een stevige rugzak of laptoptas zit je hier goed.

Spikes and Sparrow

De Spikes and Sparrow tassen brengen je door de vintage look even terug in de tijd. De tassen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit leer. Met een speciale techniek in het productieproces krijgt het leer die kenmerkende vintage uitstraling. Een Spikes and Sparrow tas wordt eigenlijk alleen maar mooier naarmate het ouder wordt en je het vaak gebruikt. Dit Nederlandse merk heeft uiteenlopende modellen in de collectie, van kleine schoudertassen tot praktische laptoptassen.

Piquadro

Ben jij een liefhebber van echte Italiaanse elegantie? Met een handtas of laptoptas van het merk Piquadro straal jij professionaliteit en klasse uit. De leren tassen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Je kunt natuurlijk kiezen voor het neutrale zwart of bruin. Maar ook kleuren als rood, groen en blauw zitten in de collectie. Op deze manier zie jij er professioneel uit en weet jij je toch te onderscheiden.

GiGi Fratelli

De naam GiGi Fratelli klinkt zo Italiaans als maar kan. En toch is dit een puur Nederlands merk, dat is opgericht door Jef van Gils. GiGi Fratelli combineert functionaliteit met een stijlvol design. Daarbij maakt het niet uit of je op zoek bent naar een aktetas, schoudertas of toch een handtas. Alle modellen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zoals bruin, blauw of geel. Zo zie je er tegelijkertijd zakelijk en eigentijds uit.

Castelijn & Beerens

Het Nederlandse merk Castelijn & Beerens maakt sinds 1945 innovatieve tassen van hoogwaardige kwaliteit. Bij de ontwerpen wordt alleen gebruik gemaakt van het beste leer. Castelijn & Beerens verwerkt dit materiaal tot luxe modellen tassen. Hiervoor werken ze samen met leerlooierijen uit Italië. Deze Italiaanse klasse is terug te zien in de aktetassen en laptoptassen uit de collectie.

Eastpak

Eastpak maakt al decennialang stevige rugzakken. Vroeger nam je ze misschien al mee naar school, want door de vrolijke kleuren en prints zijn deze tassen populair bij jong en oud. Toch zijn er in de collectie ook genoeg stijlvolle zwarte of donkerblauwe tassen te vinden, die ideaal zijn voor naar het werk. Behalve voor rugzakken, kun je bij Eastpak ook terecht voor onder andere schoudertassen en laptoptassen. Maar altijd hebben ze die stevigheid en functionaliteit waar het merk om bekend staat.

Aunts & Uncles

Bij Aunts & Uncles staat degelijkheid en kwaliteit voorop. Dit Duitse merk laat een mooi design en een perfecte kwaliteit samenkomen in de ontwerpen. De collectie bestaat uit authentieke, leren tassen waar je je hele leven plezier van hebt. Voor een dag naar het werk maakt Aunts & Uncles voornamelijk handtassen, schoudertassen en laptoptassen. Welk model je ook kiest, ze zijn altijd functioneel in gebruik.