Winterse accessoires.

De komst van lagere temperaturen betekent dat het tijd is om je garderobe opnieuw door te lichten en ervoor te zorgen dat je klaar bent om de winterse kou in stijl te lijf te gaan. Accessoires tegen de kou zoals handschoenen, mutsen en sjaals helpen niet alleen om je warm te houden en jezelf comfortabel te voelen, maar bieden ook de mogelijkheden om jouw gevoel voor mode ten toon te spreiden. Of het nu chique handschoenen of pluizige trendy oorwarmers zijn, zo'n betaalbare finishing touch geeft je de kans om je look te updaten zonder een aanslag te plegen op je budget.

Levendige en vrolijke mutsen

Neutrale tinten en zachte pastels mogen dit jaar dan het kleurenpalet van het seizoen bepalen, als het gaat om accessoires voor de winter voeren levendige kleuren en leuke patronen de boventoon. Een eigenwijs mutsje of een muts met een pompoen zal je stemming zeker verbeteren als het weer somber is. En als het waait bieden zachte gebreide petten een prima oplossing voor het in toom houden van wapperend haar. Opvallende looks omvatten stijlen die voorzien zijn van textuur, extra nonchalante ontwerpen, en hoeden met twee pom poms. De enorme hoeveelheid goed geprijsde mutsen die in elke kleur van de regenboog te koop zijn zullen er zeker voor zorgen dat je er meerdere wilt hebben zodat je gedurende het winterseizoen kunt omschakelen van look.

Must-have sjaals

Van grote op dekens lijkende omslagdoeken voor extra warmte als het koud is, tot de superdunne sjaals die een extra vleugje vrouwelijkheid toevoegen aan je winterse garderobe; er komt dit jaar geen einde aan de verscheidenheid van trendy sjaals. Bij het selecteren van een sjaal voor op je kleding staat de functie voorop. Het is zinvol om te investeren in een kwalitatief goed wollen ontwerp wat je warm houdt gedurende het lange koude seizoen. Kies om trendy en modieus te blijven ook een paar ultradunne exemplaren. Er zijn trendy stijlen in korte dunne sjaals en namaakbont, in sjaals die de vorm van een lus hebben, en in hele lange sjaals die je kunt laten bungelen of meerdere malen rond je nek kunt wikkelen.

De nauwe verwantschap tussen mode en functie

Er is goed nieuws voor fashionista's die hun handen dit jaar aangenaam warm willen houden: handschoenen zijn in! Ontwerpers van Marc Jacobs tot Ralph Lauren gebruiken handschoenen om een finishing touch toe te voegen aan hun kunstzinnige creaties. Onder de toonaangevende accessoiretrends van de winter behoren handschoenen van leer of suêde bekleed met echt of namaakbont. Je zult genieten van de extra warmte van deze perfecte ontwerpen wanneer de temperaturen dalen, en ze zullen jouw geloofwaardigheid op het gebied van mode zeker verhogen. Volg voor een formeel avondje uit de tips van Amal Clooney op en trek die gedurfde lange handschoenen aan die tot de elleboog reiken. Topontwerpers als Prada en Elie Saab hebben kleurrijke lange handschoenen in hun wintercollecties.

Hippe accessoires

Als het gaat om doorgebroken trends staan pluizige en harige oversized oorwarmers bovenaan de lijst van winterse accessoires. Je vindt ze in elke denkbare kleur, van sneeuwwit tot diep bordeauxrood. Turtleneck chokers zijn ook erg trendy dit seizoen. Gedragen als alternatief voor een ketting zijn ze zeer nuttig als je jezelf wilt wapenen tegen de winterse kou maar ook nog een beetje wilt pronken met een decolleté. Of het nu een traditionele sjaal is die geüpdatet is met een heldere grafische voorstelling of het toonaangevende oorwarmers betreft; de winteraccessoires bieden u een eenvoudige en betaalbare manier om uw wintergarderobe het hele seizoen nieuw en verrassend te houden.