Accessoires herfst winter 2018 2019.

Van juwelen tot handtassen, de accessoires die jij gebruikt om je outfit af te werken zijn een boegbeeld voor jouw persoonlijke stijl. Ook geven ze je een betaalbare manier om je herfst/wintergarderobe naar een nieuw niveau te tillen. Nu de zomer ten einde loopt, is het tijd om te gaan winkelen voor die extra accessoires die jou er stijlvol uit zullen laten zien. Bereid je voor om de aandacht te trekken! Of je nu op zoek bent naar een chique nieuwe handtas of naar juwelen die je laten onderscheiden van de rest, er is nooit een betere tijd geweest dan nu om in te slaan in jouw passie voor mode.

Grove schakelkettingen

Schakelkettingen zijn een must-have in ieder seizoen, maar in het herfst/winterseizoen worden ze nog eens extra vergroot. Van chokers tot kettingen die tot aan de taille rijken, je vindt schakelkettingen dit jaar in een breed spectrum van stijlen en lengtes. Word de hipste van de straat met dikke schakels van gepolijst metaal, of kies voor de Boheemse look met een gouden ketting vol hangende versiersels. Ook kun je kiezen voor een alternatieve ketting met asymmetrische schakels in verschillende vormen en groottes. Grove schakelkettingen geven jou een verassend eenvoudige manier om een alledaagse outfit om te toveren tot iets spectaculairs.

Minischoudertassen

Kleine schoudertassen zijn niet alleen handig voor een snelle toegang tot je dagelijkse benodigdheden, maar dit jaar ook nog eens sterk in de mode. Topontwerpers, van Calvin Klein en Michael Kors tot Tom Ford, leggen de nadruk op deze minitassen in hun herfst/wintercollectie. Sommige zijn zo klein dat je ze zelfs om je nek kunt dragen. Andere hebben bandjes die lang genoeg zijn dat je ze gekruist over je lichaam kunt dragen. Ga dit seizoen op zoek naar schoudertasjes in trendy herfstkleuren, of hippe patronen zoals plaid en dierenprints. Gewatteerd, doosvormig of met een patroon; alle minischoudertassen worden nog aantrekkelijker wanneer je ze samendraagt met een grotere tas.

Blaadjesoorbellen

Een perfecte keuze als het gaat om het uiten van de natuurlijke omgeving deze herfst/winter, zijn oorbellen in de vorm van blaadjes. Ontwerpers halen dit jaar inspiratie uit de verfijnde structuur, vorm en lijnen van deze symbolen van de herfst. Volledig in zilver of juist bedekt met goud, bladvormige oorbellen zijn elegante accessoires voor je avondkleding, maar ze passen ook goed bij je alledaagse outfit. Voor een extra modieuze stijl, combineer je een hangend blaadje met een simpel oorknopje. De trend van een enkele oorring heeft er nog nooit zo goed uitgezien!

Westerse cowboyriemen

Mode geïnspireerd op het Wilde Westen is dit jaar helemaal in. Je hoeft je echter niet van top tot teen te kleden als een cowgirl om mee te doen aan deze trend. Met alleen al een Westerse riem kun je er al op een chique manier plezier van hebben. Voor een klassieke look kies je voor de leren riem met een gegraveerde gesp, het liefst zowel op de gesp als op het puntje. Gewoven riemen met Indiaans Amerikaanse patronen bieden je een stijlvol alternatief. Om je Oud-Westerse look nog wat luxueuzer te maken, kun je op zoek gaan naar riemen met slangenleer, of van elegante materialen zoals pluche fluweel.

Opvallende sjaals

Met hun felle kleuren en opvallende patronen geeft het assortiment aan sjaals dit jaar je de mogelijkheid om je herfst/wintergarderobe wat vrolijker te maken. Naast de klassieke hoofd- en halssjaals, bieden ontwerpers je dit jaar de kans om je stijlopties verder uit te breiden met modellen in iedere vorm en grootte. Gebruik ze als riemen, als bandjes voor een chique tas of als accessoires die je om je enkels kan wikkelen. Modieuze opties reiken van klassieke, architecturale ontwerpen tot dierenprints en geometrische patronen. Als het gaat om trendy details, is franje dé versiering van het seizoen.

Minimalistische torques

Als voorgangers van de moderne choker, waren torques de favoriete kettingen van mensen van adel tijdens de IJzertijd. Nu maken deze nekringen een grote comeback in de modewereld. Afgemaakt met mat goud, sprankelend zilver of glitterafwerkingen, minimalistische torques dit jaar zijn beschikbaar in de stijlen van Alexander McQueen, Saint Laurent en Marni. Het gewaagde, ronde ontwerp van deze moderne torques geven je een modieuze manier om extra stijl en glam toe te voegen aan je beste galaoutfit.

Gekleurde handschoenen

De grootste verrassing van dit herfst/winterseizoen als het gaat om accessoires die je moet hebben, zijn de gekleurde handschoenen. Vooral handschoenen die tot je ellebogen reiken zijn sterk in de mode. Hoewel de kauwgomroze versie van Chanel de krantenkoppen haalde, zijn de handschoenen ook beschikbaar in alle kleuren van de regenboog, inclusief de warme tinten van het herfstseizoen. Handschoenen die goed om je handen passen zijn perfect voor je alledaagse stijl, maar ook als nonchalante accessoire voor je avondkleding. Van modellen van operalengte tot korte rijhandschoenen, ik kan je verzekeren dat er verschillende voor de hand liggende varianten zijn die jou er modieus en stijlvol uit laten zien.