Badmode stijlen.

Van geraffineerde badpakken tot kleine bikini’s, het lijkt erop dat de badmode collectie ieder jaar groter wordt, dus is het geen verassing dat er meer stijlen beschikbaar zijn dan ooit tevoren. Wat anders is dit jaar is dat ontwerpers een breder assortiment van in het oog springende details gebruiken om ieder pak een eigen look te geven. Kleuren en patronen zijn ook een welkome uitbreiding ondergaan, met een duidelijke focus op prints die op de natuur zijn geïnspireerd en lichtgevende juweeltinten die ieder huidtype complementeren. De nieuwste modellen zijn al verkrijgbaar in de shops, waardoor het nu de perfecte tijd is om de badmode stijlen te verkennen.

Badpakken

Nu ontwerpers het ontwikkelen van een badpak dat ieder figuur flatteert onder de knie hebben focussen ze op manieren om de klassieke stijl fris en nieuw te maken. Het creëren van een badpak dat er modieus uitziet is de eerste prioriteit. Terwijl er veel functionele mogelijkheden zijn die je kunt gebruiken om in te zwemmen of surfen, zijn het de pakken die ontworpen zijn om te relaxen bij het zwembad of het strand die de meeste aandacht vragen. Deze modebewuste stijlen bevatten opvallende prints, lage halslijnen en trendy details als veters, franjes of zigzag riempjes.

Sexy uitsparingen

Als er een trend is die er uitspringt in de collectie van badmode dit jaar dan is het de vele uitsparingen die ontwerpers gebruiken om hun creativiteit en unieke gevoel van stijl te uiten. Je kunt er allerlei vinden, van ingetogen kleine uitsparingen die een klein beetje decolleté tonen tot uitsparingen die een strakke buik laten zien. Of het nu gaat om een bondagestijl ontwerp met riempjes in iedere richting of een discrete slit langs de borst of aan de zijkant, in de brede collectie van stijlen met uitsparingen bepaal jij hoe ver je deze sexy trend laat gaan.

Bloemen en botanische prints

Als een weelderige tuin in bloei brengt het assortiment van bloemen en botanische prints van dit jaar je in de stemming om te relaxen en recreëren. Bedekt in exotische planten en bloemen voelt het alsof je naar de tropen voor een luxe vakantie bent gereisd, zelfs als je uiteindelijke bestemming het plaatselijke zwembad of dichtstbijzijnde strand is. Kleuren variëren van intense juweel tinten met achtergronden zo donker als de nacht tot mooie pastels tegen een zonnig gele achtergrond. Ze zien er helemaal liefelijk uit met zachte details als ruches, franjes of kwastjes.

Bikini tops met hoge nek

Als het gaat om bikini’s is de heetste trend dit seizoen een chique top die reikt tot de basis van de hals. Of het nu gaat om een ontwerp met een uitsparing die je over je hoofd moet aantrekken of een halter stijl die je vastbind om je nek, deze bikinitops hebben een sportieve look die perfect past bij een goed gevormd figuur. Het is een welkom alternatief voor de bikini met decolleté, ze bieden de bedekking, de steun en het comfort dat veel vrouwen zoeken in hun badmode. Het is extra meegenomen dat het fabelachtig trendy en modieus is. Om deze look te dragen en toch nog wat decolleté te kunnen laten zien kun je uitkijken naar hoge nek tops die ingezet zijn met gaas of transparante stoffen.

Mix en match opties

Of je nu een kleine bikini of een broekje met een hoge taille prefereert, het mixen en matchen van een top en een broekje is vaak de beste optie als je badmode zoekt die goed bij je figuur past. Het is een strategie die het ook eenvoudig maakt om je look te veranderen en je stijl te personaliseren. Het opwindende nieuws is dat ontwerpers deze benadering omarmt hebben. Steeds meer collecties bieden nu mix en match mogelijkheden aan zodat je een eigen look kunt creëren op basis van verschillende maten, kleuren, patronen en stijlen.

Strand tot straat

De mooiste badmode van dit jaar bevat stijlen die zo modieus zijn dat je zo overal kunt dragen waar het warme weer is. Als je gaat shoppen voor badmode, hou dan de strand-tot-straat mogelijkheden in gedachte. Of het nu gaat om een badpak met een sexy veter halslijn die je draagt met een rok, of een crop top met een skinny jeans, de juiste keuze kan zelfs je zomergarderobe verlevendigen, zonder extra ruimte in te nemen in je kast.