Bandanas.

Of je nu tuin in de tuin bent of een weekendje weg op een muziekfestival, bandanas geven je een praktische manier om er modieus uit te zien in heet, winderig of regenachtig weer. Dit jaar laat de simpele vierkante hoofddoek met zijn traditionele paisley print zich ook de steden zien. Van het strand tot de promenade en het café, hier zijn drie heldere en zonnige manieren om de bandana trend van dit jaar te dragen.

Sjaal stijlen

Opgerold en vastgebonden rond de nek is een bandana een comfortabel alternatief voor juwelen als het weer heet en zwoel is. Het accentueert je gezicht met een beetje kleur en voegt een modieuze flair toe aan alles van zomerse jurkjes tot jeans en een T-shirt. Om de look te personaliseren probeer een grote ring over de knot en zet hem vast met een opvallende broche. Voor een meer verfijnde stijl knoop de uiteinden vast en draag hem als een choker.

Chique haaraccessoires

Alhoewel er niets mis is met het dragen van een bandana als sjaal zijn de meest trendy looks van deze zomer degene die je haarstijl accentueren. Draag het opgerold en vastgezet als een hoofdband om de aandacht naar je gebruinde gezicht te leiden. Scoor extra punten door de knot aan de zijkant van je hoofd te dragen. Gebruik de bandana om je lange haar vast te zetten en er netjes en verzorgt uit te laten zien of op een manier die je lokken extra volume geeft.

Bandiet bandanas

De trend om een bandana te dragen als een Westerse cowboy bandiet begon bij muziekfestivals om simpel en effectief de stof op een afstand te houden tijdens winderig weer. Een stijl die er verrassend genoeg chique uitziet wanneer deze je gezicht niet bedekt. De bandiet bandana werd zo snel een modieuze halsdoek. Vouw de bandana eenvoudig in een driehoek en knoop deze vast aan de achterkant en voeg zo extra aandacht aan je zomeroutfit toe.

Vooruitstrevende modeliefhebbers weten dat het juiste accessoire het verschil kan maken bij een standaard outfit. Of je ze nu draagt als een flirterig topje of vastgebonden aan een tote als een textiel accent, bandanas bieden je eindeloze mogelijkheden voor personalisatie, zodat je eenvoudig een outfit kunt samenstellen die je unieke gevoel voor stijl uitdraagt. Hun betaalbare prijs betekent dat je bandanas kunt inslaan in iedere grootte, vorm, kleur en patroon zonder je kledingbudget te overschrijden.