Beanies.

Nu topmodellen en bekende fashionistas vaak met een beanie te zien zijn is het duidelijk dat de comfortabele hoofdwarmer en kant en klare oplossing voor ‚bad-hair days’ is getransformeerd van een seizoensgebonden trend tot een onmisbaar modeitem. Dat is goed nieuws voor iedereen die mode waardeert die zowel chic als comfortabel is. Of het nu om een warm en behaaglijk, of los en licht model gaat, je kunt beanies vinden in een grote variatie kleuren, materialen en maten om bij ieders kledingsmaak te passen.

Ontspan je stijl

Terwijl de komvormige muts een goede keus is voor koude, winderige dagen, is het de losse pasvorm stijl die de beanie zo’n hit heeft gemaakt bij trendy fashionistas. Verkrijgbaar in een reeks materialen van grof breiwerk tot lichtgewicht stoffen, beanies met een losse pasvorm zijn kunstzinnige accessoires die je gezicht prachtig omlijsten. Ze gaan goed samen met de nieuwe oversized sjaals, en je kunt ze aanpassen aan een formele of informele outfit waardoor ze bij vrijwel iedere gelegenheid gedragen kunnen worden. Het beste van alles is dat je je haar erin kunt stoppen, waardoor ze de ideale oplossing zijn voor ‚bad-hair days’.

Bewust klassiek

Ondanks de populariteit van de losse pasvorm beanies is er geen reden om de klassieke beanie uit je garderobe te verwijderen. Ze zijn nog steeds perfect om een luxe uitstraling mee aan te nemen of een ijzige bries met chic vertrouwen te trotseren. Wanneer het gaat om klassieke beanies zijn felle kleuren de huidige trend. Beanies in oogverblindend roze springen er het meeste uit. Wanneer ze gedragen worden in een monochromatische outfit voegt een felgekleurde beanie een verfrissend cool contrast toe die de aandacht naar je gezicht leidt.

Trendy beanies

Voor de nieuwste beanie stijl kun je kijken naar mutsen met bolletjes aan de achterkant, dierenoren aan de zijkant, of versiering van letters op het voorhoofd. Dit geeft jou de mogelijkheid om je eigen persoonlijke stijl aan de outfit toe te voegen terwijl je er nog steeds trendy uitziet. Voor een meer subtiele stijl hou je de kleuren simpel en stem je dit af met enkele belangrijke kledingstukken en kies je voor interessante texturen zoals een wafelpatroon. Gedurfd en onbezonnen of verfijnd en ingetogen, beanies geven je een simpele, gemakkelijke en betaalbare manier om er modieus en fantastisch uit te zien in ieder seizoen.