Cargobroeken voor dames.

De afgelopen jaren liepen heel wat dames in skinny broeken. Maar dit strakke model is lang niet geschikt voor ieder type vrouw. Gelukkig ben je tegenwoordig ook helemaal trendy als je in een cargobroek verschijnt. De wijde modellen en soepele stoffen zorgen ervoor dat je lekker comfortabel de dag door komt. Jij hebt alle bewegingsvrijheid om de wereld te veroveren!

Volg de laatste mode met de cargobroeken

Nu de skinny jeans langzaam uit het straatbeeld verdwijnen, gooien vrouwen graag het roer om. De opmars van de cargobroek kon dan ook niet lang op zich laten wachten. Dit model broek valt vooral op door de grote zakken die erin verwerkt worden. En dat is niet gek als je bedenkt dat de oorsprong van de cargobroeken te vinden is in het leger. Dankzij de zakken konden de Amerikaanse paratroopers in de Tweede Wereldoorlog gemakkelijk extra spullen meenemen. Deze praktische kledingstukken hebben de laatste decennia hun weg gevonden naar onder andere hikers en kampeerders. Al was de cargobroek nog altijd voornamelijk gericht op mannen. En dat is nu aan het veranderen. De vrouwenvariant is wel afgeleid van de traditionele broek, maar het is wel aangepast aan het huidige modebeeld. Daarnaast zijn deze nieuwe modellen compleet aangepast aan het vrouwelijke lichaam waardoor functionaliteit en comfort heel trendy kan zijn. Maar welk model cargobroek moet je nu eigenlijk dragen?

Modieuze modellen voor modeminnende vrouwen

Cargobroeken zijn er in verschillende modellen, kleuren en prints. Ooit waren ze voornamelijk verkrijgbaar in khaki kleuren of camouflage dessins. Maar sinds zelfs de grootste modeontwerpers cargobroeken in hun collectie hebben, is de keuze behoorlijk toegenomen. Voor veel vrouwen is het standaard model cargobroek favoriet. Deze broeken zijn zowel te koop in een lang model als in 7/8 of 3/4 broeken. Zo kun je je outfit altijd aanpassen aan de activiteit en de tijd van het jaar. En met een leuke bloemenprint of trendy kleur weet jij jezelf helemaal te onderscheiden.

Laat je stoere kant zien met de baggy cargobroeken

Ben jij een stoere dame dan is een baggy cargobroek jou op het lijf geschreven. Dit model valt vooral op door het laaghangende kruis en de gekreukte stof. In combinatie met de grote zakken straal je meteen uit dat jij een vrouw bent die zichzelf durft te zijn. De baggy broeken draag je bij voorkeur in het legergroen, bruin of donkergrijs. Voor de ultieme stoere look combineer je de cargo met een simpel shirt en een kort leren jasje. Nu kan niemand meer om jou heen.

Street style cargobroeken

Hoe comfortabel de standaard cargobroeken ook zijn, het kan altijd nog beter. Daarom zijn de sportieve street style broeken ontworpen. Wat deze cargobroeken bijzonder maakt, is het gebruik van sweatstof. Voorheen werd dit materiaal vooral in joggingbroeken verwerkt. Een street style cargo voelt net zo zacht aan als een joggingbroek maar is een stuk modieuzer. Hier blijf je niet alleen maar mee op de bank hangen, maar je loopt er net zo gemakkelijk gewoon in de stad mee rond. Want een echte trendy vrouw weet hoe belangrijk comfort is!