Co ords.

Of je ze nu co-ords, matching setje of afgestemde top en bottom noemt, de matchy-matchy look is een van de sterkste modetrends deze zomer, en voor een goede reden. Als het weer je naar buiten lonkt en je agenda is gevuld met leuke activiteiten maken co-ords je het gemakkelijk om in een flits een outfit samen te stellen. Er is dit jaar geen tekort aan keuzemogelijkheden. Ontwerpers hebben de kunst onder de knie gekregen om afzonderlijke items te creëren waarbij het geheel is meer dan de som van de delen. Hier zijn enkele van de beste mogelijkheden als het gaat om gecoördineerde mode.

Gekort voor gecoördineerde stijlen

Dankzij trendsetters als Taylor Swift, Sienna Miller en Jennifer Lawrence zijn co-ords die een beetje huid rond het middel laten zien een van de meest trendy matchy-matchy stijlen. Met haar passie voor het dragen van shorts met een hoge taille en bijpassende cropped tops krijgt Taylor Swift het meeste krediet voor het populair maken van deze look. Haar kleurrijke afgestemde setjes bewijzen dat je er ook vrouwelijk, leuk en flirterig uit kan zien zonder alles bloot te geven. Of ze nu een mintkleurige bh-top of een roze cropped sweater met lange mouwen draagt, haar topjes zorgen dat afgestemde setjes er fris en nieuw uitzien.

Designer co-ords

Als de gelegenheid iets meer formeels verlangt, kijk dan naar trendy tweedelige alternatieven voor een designerjurk. Bijpassende rokjes en topjes met oogverblindende prints, opvallende patronen en heldere kleuren geven je het meeste waar voor je geld. Omdat ze eruit zien als een jurk die in tweeën is geknipt zijn ze perfect om te dragen als zomerse avondmode. Voeg eenvoudig een chique sieraad toe aan het matchende setje, een trendy handtas en hoge hakken, en je bent klaar voor een avondje uit in de stad.

Met hun matchy-matchy stijl zorgen designer co-ords er, op een stressvrije manier, voor dat je er overdag ook verfijnd en stijlvol uit kan zien. Of u nu geniet van een vakantie of een lunch met vrienden, co-ords van topontwerpers voegen geloofwaardigheid toe aan iedere modeoutfit. Gedragen met een getailleerde blazer is een matching setje van hoge kwaliteit ook geschikt om te dragen naar kantoor. Als je liever bijpassende jasjes en broeken of rokken op het werk draagt, vernieuw dan je look voor de zomer door co-ords te kiezen met fellere kleuren en lichtere stoffen.

Game, set, match!

Het dragen van een tweedelige combinatie die je dezelfde functionaliteit geeft als een jurk of een pak is een ding, maar er is weinig discussie dat de beste eigenschap van co-ords hun veelzijdigheid is. Door het mixen van de afzonderlijke items met kledingstukken die je al in je garderobe hebt kun je tientallen nieuwe looks creëren. Een helder wit shirt of blouse met bloemenprint geeft een verfijnde stijl aan shirt of broek met print. Een cropped top geeft een fris zomers gevoel aan je favoriete jeans of korte broek.

De sleutel in het maximaliseren van je mogelijkheden ligt in het kiezen van co-ords die gebruik maken van de leidende trends van deze zomer. Kijk uit naar prints met gewaagde bloemen, vrolijke polka-dots of strepen. Details als uitsparingen, semitransparante stoffen of kant zorgen ervoor dat je zomerlook er trendy en fabelachtig uitziet. Vergeet niet dat accessoires belangrijk zijn bij het dragen van co-ords. Sla modieuze zomerse schoenen in, strandtassen en mooie sierraden zodat je voldoende keus hebt bij het samenstellen van je gecoördineerde zomergarderobe.