De coltrui is terug.

De coltrui: je houdt ervan of je haat het. Al verdwijnt dit item soms een seizoen geruisloos uit de winkels, het volgende is het weer volop in het modebeeld. Wees dus niet verbaasd dat je de coltrui dit jaar overal ziet. Modebloggers en sterren hebben deze trend al omarmd. Laat jij je deze winter ook warm houden door dit comfortabele kledingstuk?

Een echte klassieker

Zodra het buiten kouder wordt, is er niets prettiger dan je in warme, zachte stoffen te hullen. De coltrui geeft je al het comfort dat je tijdens deze periode nodig hebt. Het is dan ook een echte klassieker te noemen die je in menig kledingkast terugvindt. Dit seizoen kun je alle kanten op. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een strakke coltrui, gemaakt van een dun soort wol. Deze truien geven je een verfijnde elegantie die doet denken aan filmicoon Audrey Hepburn. Zij werd in haar hoogtijdagen veelvuldig gezien in een strakke zwarte coltrui. En deze look is nog altijd populair. Je kunt de strakke coltrui goed combineren met een stijlvolle zwarte broek of een mooie lange rok. Om je outfit af te stylen, draag je er een eenvoudig colbertje op of kies voor een opvallende statement ketting. Lekker vrouwelijk en toch erg comfortabel!

Grove breisels

Is jouw stijl wat stoerder? Kies dan voor een grof gebreide trui met oversized col. Deze breisels zijn heerlijk om tijdens koude dagen te dragen. Je krijgt meteen zin om de schaatsbaan op te gaan of sneeuwballen te gaan gooien in het park. Voor zo'n actieve dag combineer je de coltrui gewoon met een simpele jeans en sneakers. Geef je graag wat meer een vrouwelijk tintje aan je outfit, verwissel dan de jeans voor een romantisch rokje. Zo ben je stoer en elegant tegelijk. Als je er leuke enkellaarsjes onder draagt, kan je look helemaal niet meer stuk.

Ingetogen kleuren

De coltrui zie je dit seizoen vooral terug met ingetogen kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit, grijs, zwart, donkerrood of donkerblauw. Juist door dit neutrale kleurenpalet kun je er eigenlijk alle kanten mee op. Je maakt steeds weer nieuwe combinaties met deze trendy coltrui.

De coltrui voor heren

De comfortabele coltrui is natuurlijk niet alleen voor dames. Want ook heren hoeven niet bang te zijn om een coltrui te dragen. Vooral knitwear is populair onder mannen. Dit geeft je een stoere uitstraling als je het combineert met een spijkerbroek en grove schoenen. Deze casual outfit is ideaal voor een vrije dag. Je blijft lekker warm als je een lange wandeling maakt met de hond of gewoon even wilt uitwaaien op het strand. De coltrui is een perfecte combinatie tussen mode en comfort. In deze trend wil iedereen gezien worden!