Een kleurige herfst en winter.

De herfst is weer in aantocht. De bladeren gaan van de bomen vallen en de nachten waarop de temperatuur onder het nulpunt zakt komen dichterbij. Daarbij hoort een nieuwe herfst- en wintergarderobe! Wat zijn de trendkleuren in het nieuwe seizoen en hoe kun je ze combineren?

Koel grijs en abstract aluminium

Grijs is dé winterkleur die veel vrouwen mooi staat. Welke huid- of haarkleur je ook hebt, grijs zorgt ervoor dat je ogen eruit springen en je haren mooi uitkomen. Omdat grijs goed te combineren is met andere tinten, is de kleur ideaal voor een lang vest dat in de winter gedragen kan worden. Ook een sjaal of een skinny in koel grijs is goed te combineren en een mooi trenditem voor het komende seizoen. De kleur grijs en accessoires in aluminium-tinten zie je terug in zowel minimalistische als lieflijke stijlen.

Herfstachtig en warm in olijf en geelbruin

Het laten terugkomen van de kleuren van de herfst is ideaal voor warme types, bij wie olijf- en geelbruin prachtig zal staan. Heb je donker haar, een huid met een gelige ondertoon of juist rossig haar, dan staan deze tinten je prachtig. De military khaki-kleuren komen terug in items als militaire jasjes, leren gilets en stoere jeans met klepzakken. Liever subtiel? Olijfgroen komt ook terug in lange sjaals die je nonchalant over je kleding kunt draperen en geelbruin is ook een mooie kleur voor tassen en sieraden.

Koninklijk navy en royal blue

Voor wie zich chic wil voelen en houdt van diepe, intense kleuren zijn de trendkleuren koninklijk navy en royal blue heel geschikt. Een jurk in de kleur royal blue staat bij veel oog- en haarkleuren mooi en combineert goed met gouden of zilveren sieraden. Navy is een rustige, maar ook heel sprekende kleur. Je ziet de kleur terug in onmisbare basics zoals zachte longsleeves en natuurlijk stoere jeans, maar ook in soepelvallende jurkjes van viscose. Daarbij staan eenvoudige accessoires of sieraden snel mooi!

Hot glamour in glanzend goud

Goud is een kleur die perfect past bij het gefilterde zonlicht dat je in de herfst en winter terugziet. Zachte stralen die door de bomen spelen zullen je inspireren tot het aanschaffen van een zachte top of een glamourous jurkje in de kleur goud. Het glanst en daardoor trek je direct de aandacht. Perfect voor op een feestje of voor tijdens de feestdagen! Goud is een kleur die bij blond haar prachtig staat, maar ook bij donker haar een mooi contrast geeft.

Abstract zwart/wit

Zwart/wit is altijd goed. Zomer of winter, een streepjestrui is onmisbaar in iedere kledingkast. Je ziet er al gauw chic en mooi uit door streepjes te combineren met een kleur of juist met zwart of donkerblauw. Deze herfst zien we zwart/wit terug in patronen met stippen, strepen en blokjes.

Fleurig de winter door

Pastelkleuren zijn heel geschikt om de donkere maanden mee op te fleuren. Deze herfst en winter zien we vooral paarstinten veel terug. Van aubergine tot aan lichtpaars en van orchidee tot lavendel. De kleur paars geeft diepte aan je outfit en staat bovendien veel mensen mooi, zeker als je groene ogen hebt! Combineer paars eens met okergeel voor een mooi accent of laat de kleur juist spreken in je outfit, door orchidee te combineren met lichtgrijs. Een pastelkleurige peplumtop of jurkje staat garant voor een mooi najaar.

De natuur dichtbij in cipressengroen

Deze winter spelen diepe kleuren de hoofdrol. Cipressengroen is daar een van. Deze diepe, donkere, koele kleur groen zie je terug in zachte breisels en wollige sjaals. De kleur staat prachtig bij jeans, maar ook bij andere trendkleuren als okergeel, goud en navy. De rust van de natuur haal je terug in je outfit door deze kleur te combineren.

Zonnig geel: misted yellow

Gele topjes en jurkjes zijn niet alleen voorbehouden aan de zomer. Misted yellow is een officiële Pantone trendkleur voor de komende herfst. De kleur past perfect bij het seizoen: het is niet te knallend, maar wel zonnig en helder geel. De kleur werkt goed als accentkleur, bijvoorbeeld in een tas, sjaal of ander accessoire dat je herfst- en winteroutfit karakter en energie geeft.