Een trendy Koningsdag.

Op maandag 27 april is het weer Koningsdag! Het is een dag vol feest, gezelligheid en natuurlijk vol met oranje. De straten en de kroegen zijn gezellig versierd en iedereen die Koningsdag viert, hult zich in een opvallende oranje outfit. Maar wat moet je aan als je er toch een beetje stijlvol en trendy uit wilt zien? Met deze tips en tricks ziet jouw Koningsdag outfit er lekker trendy uit!

Praktisch maar stijlvol

Voor Koningsdag kun je je natuurlijk van top tot teen in het oranje hullen. Toch weet een echte fashionista dat ze dat helemaal niet nodig heeft. Een leuk oranje shirtje of blazer kun je namelijk prima combineren met een simpele jeans of een zwart rokje. In de online shops zijn heel wat T-shirts en tops te koop die perfect zijn voor Koningsdag. Wellicht spot je een mooie top met rouches. Of kies je liever voor een nauwsluitend shirt dat bedekt is met glitters? Als Koningsdag een warme dag gaat worden, kun je dat T-shirt zelfs goed op trendy shorts dragen. Zo'n praktische en stijlvolle outfit is echt ideaal voor een bezoek aan de kroeg of de vrijmarkt. En ga je samen met je dochtertje op pad? Zoek voor haar dan voor haar ook een mooi oranje T-shirt uit. Want zij ziet er net zo graag op haar best uit.

Een echte dame op Koningsdag

Misschien ben je wel meer op zoek naar een outfit om op Koningsdag een avondje te gaan stappen. Neem in dat geval een opvallende oranje jurk als basis. Sinds Olcay Gulsen met haar label Supertrash een aantal jaar geleden een oranje jurkje op de markt bracht, is dit een populair item geworden tijdens deze nationale feestdag. Oranje jurkjes kun je helemaal op je eigen manier stylen. Combineer het bijvoorbeeld met een paar witte pumps en een klein wit tasje. En natuurlijk mag je daarbij de oranje nagellak niet vergeten. Zo word je een echte dame die klaar is voor het feest.

Koningsdag look voor mannen

Het zijn natuurlijk niet alleen de dames die losgaan met Koningsdag. Ook voor jongens en mannen zijn er daarom tal van oranje shirts te verkrijgen. Wil je eens iets anders? Met een oranje blouse en een zwarte blazer laat je iedereen zien dat een Koningsdag look erg stijlvol kan zijn. Draag er een paar oranje sneakers bij en je outfit is helemaal af. Dit wordt een geslaagde Koningsdag!