Lingerie cadeaugids.

Van een perfect passende beha tot een sexy negligé, het valt niet te ontkennen dat een goed ontworpen stuk lingerie een vrouw zich mooi, vrouwelijk en vol vertrouwen kan laten voelen. Lingerie is een welkom kerstcadeau voor de meeste vrouwen, op voorwaarde dat dit delicate kledingstuk past bij haar persoonlijkheid, haar figuur flatteert en er modieus uitziet. Hou je geen rekening met deze drie eigenschappen bij je kerstaankoop, hou er dan rekening mee dat je wel eens je koffers kunt pakken. Hoewel het verleidelijk is om lingerie te kiezen die je haar graag ziet dragen, zal het cadeau het beste bevallen als het laat zien hoe goed je je partner kent. De volgende tips kunnen ervoor zorgen dat je lingerie cadeau de juiste noot van intimiteit slaat gedurende de feestdagen.

Kies de juiste maat

Ervoor zorgen dat de lingerie als een handschoen past is je eerste prioriteit. De verschillende cupmaten kunnen soms verwarrend complex lijken, maar dat moet je niet tegenhouden. Je partner kan het verkeerd opvatten als de lingerie niet past. Speel voor rechercheur en snuffel in haar ondergoedlade wanneer ze niet in de kamer is. Of zoek in het wasgoed indien nodig. Hou er rekening mee dat verschillende merken andere maten hanteren, dus controleer meer dan één item. Wanneer je buiten de stad bent, of niet bij haar ondergoed kan. kies dan een item dat verkrijgbaar is in small, medium of large maten.

Zoek iets bij haar stijl

Iedere vrouw heeft haar eigen unieke gevoel voor mode, een smaak en stijl die ook geldt voor haar voorkeur voor lingerie. Besteed aandacht aan de soorten beha’s en slipjes die ze iedere dag draagt en die ze bewaart voor speciale aangelegenheden. Het is de laatste waarop je je keuze voor een lingerie aankoop moet laten leiden. Als haar beste lingerie gedurfd en gewaagd is, trakteer je haar op items in de meest trendy kleuren van dit seizoen, zoals een rood hemdje of paarse bustier. Een van de meest populaire trends dit jaar is lingerie afgezet met een contrasterende kleur.

Voor een vrouw die er graag elegant uitziet gedurende de feestdagen maakt zwart met goud een weelderige combinatie. Hoewel klassieke zwarte kanten beha's, slips en panty's tot de basisgarderobe behoren, is dit jaar de kanten lingerie in tinten bruin, paars of grijs helemaal trendy. Als je partner ingetogen en bescheiden is zijn er volop lingerie-items verkrijgbaar in zachte pastels of met trendy bloemen. Semitransparante lingerie van zijde geaccentueerd met kant is dit jaar ook erg populair.

Hou het stijlvol

Tenzij je partner interesse heeft getoond in het dragen van over-de-top sexy lingerie of verkleedpakjes, kun je het beste cadeaus als kruisloze panty’s, leren veterschoenen en doorzichtige babydolls vermijden. Voor de feestdagen is elegante kleding meer geschikt en het zal meer in de smaak vallen. Een mooie kanten beha met bijpassende slipje is een veilige en doordachte keuze. Een flirterige kimono, een strak zittende nachtjapon of een zijden pyjama is ook een stijlvol lingeriegeschenk.

Bezuinig niet

Details zijn belangrijk als het gaat om lingerie die je partner graag cadeau krijgt en graag wil dragen. Van beha-haakjes en zomen tot elastische bandjes, doe je best om ervoor te zorgen dat alles goed is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Lingerie gemaakt van materialen als zijde, satijn en kant zijn een veilige keuze. Je hoeft geen fortuin uit te geven aan een lingeriestuk, maar kies voor het duurdere item als je twijfelt. Bezuinig ook niet op de presentatie. Mooie lingerie verdient het om verpakt te worden in prachtig cadeaupapier afgezet met satijnen strikjes.

Van luxe badjassen en zijdeachtige huispakjes tot sexy beha's, hemdjes en slipjes, er is veel keus bij het shoppen voor lingeriecadeaus voor je partner deze Kerst. Neem de tijd om alle opties te bekijken voordat je je keuze maakt. Of het nu gedragen is onder ingetogen kantoorkleding, of rond paraderend in de slaapkamer, het juiste lingeriecadeau zorgt ervoor dat je partner liefdevol aan je denkt iedere keer als ze het draagt.