Lingerie waardoor je goed in je vel zit.

Zelfs als het verstopt zit onder meerdere lagen kleding, kan mooie lingerie ervoor zorgen dat je stukke beter in je vel zit. Of het nu om de perfecte beha gaat of een bodysuit die naadloos op je lichaam aansluit, de juiste lingerie zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfverzekerd bent — en dat alles wat je aantrekt ineens beter staat. Daarnaast biedt lingerie je eindeloze kansen om jouw eigen, persoonlijke stijl aan iedereen te laten zien, en om je persoonlijkheid te reflecteren in wat je aan hebt. Hier een aantal belangrijke lingerie trends waar je dit seizoen zeker weten aan mee wil doen!

High-waisted slips

Mede dankzij de nieuwe high-waisted slips die steeds populairder worden, wordt oncomfortabel ondergoed steeds minder geaccepteerd. Vooral als deze slips worden afgemaakt met sexy details zoals kant, zijn de bedekkende slips een goed alternatief voor bijvoorbeeld strings. Zoals al is aangetoond door een hele massa aan celebrities, van Taylor Swift tot Beyoncé, passen hoge tailles bij bijna alle lichaamstypes. Of je nu je lange benen wil benadrukken of je rondingen wil laten zien, bij elk figuur vind je wel een passend aanbod aan mooie high-waist slips.

Flirty bralettes

De nieuwste collecties aan bralettes zijn zo mooi ontworpen, dat je niet zal kunnen kiezen of je ze nu als sexy crop top wil dragen of onder je kleding wil verbergen. Omdat ze de vrijheid en comfort van een sportbeha bieden, worden bralettes steeds meer een must-have voor vrouwen van elk lichaamstype. Lichte, kanten ontwerpen zijn ontzettend trendy op het moment. De zachte ontwerpen zijn perfect om net een beetje huid bloot te geven, onder alles van tanktops tot flinterdunne jurkjes. De nieuwe ‘longline’ stijl kan bij lekker weer even goed worden gebruikt als een flirty topje.

Strappy-back bh’s

De modetrend om veel bandjes te hebben, is ook terug te zien bij alle soorten bh’s dit jaar, zoals bijvoorbeeld bij sport bh's die er hip uit zien én tegelijkertijd goede support leveren. De bandjes op de rug zorgen voor support aan de voorkant, terwijl de flirty details op de achterkant een echte eye-catcher zijn. Deze trendy designs zorgen er ook meteen voor dat je topjes en jurkjes met blote rug er in één keer hipper uitzien. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen: van brede kanten bandjes, tot een doolhof aan zigzaggende bandjes.

Lace-up body’s

Body’s zijn de laatste seizoenen al een echte trend geworden, maar met de nieuwe ontwerpen die op dit moment op de catwalk te zien zijn, worden de designs alleen maar hipper. Lace-up body’s zijn ineens overal — populair doordat ze een sexy, maar comfortabele manier zijn je decolleté te benadrukken. Zwarte lace-ups zijn ontzettend populair onder Amerikaanse modellen, zoals Kendall Jenner en Lily Aldridge, maar de nieuwste body’s van dit seizoen zijn er in alle kleuren en stoffen. De meeste hebben een knoopje of drukker aan de onderkant, zodat ze nog makkelijker zijn om aan te trekken.

Trendy kleuren en prints

Van vijftig tinten grijs tot tropische bloemenprints — er is genoeg om uit te kiezen wat betreft trendy prints en kleuren. Voor dé lingerie look van het moment, kun je rood beter laten hangen en in plaats daarvan kiezen voor minder felle kleuren, zoals dieprood of cognac. Kies eens voor een hazelnoot kleur, in plaats van de standaard beige of huidskleur. Deze neutrale kleur wordt komend seizoen een echte trend.

Of ze nu op het materiaal gedrukt zijn of in het kant verwerkt zijn, bloemenmotieven stelen de show wat betreft lingerie prints. Van een lichte bloesem tot exotische bloemen, het kan allemaal. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, lingerie die ervoor zorgt dat je je voelt als een bloem in bloei, valt natuurlijk altijd in de smaak.