Marc O´Polo SS15.

Acteur Jeff Bridges is al sinds vier seizoenen het boegbeeld voor de presentatie van de Marc O’Polo modecollecties. Bij de presentatie van de Fall/Winter 2014 collectie heeft hij daarbij versterking gekregen van actrice Uma Thurman. Beide acteurs vertegenwoordigen dit jaar eveneens de Spring / Summer 2015 campagne. Natuurlijk, eenvoud, kwaliteit, persoonlijkheid en innovatie zijn termen die op het merk Marc O’Polo van toepassing zijn. Dit komt tot uitdrukking in de collectie die bestaat uit zachte en natuurlijke kleuren, hoogwaardige materialen en eenvoudige, maar innovatieve ontwerpen die doen denken aan de Zweedse roots van het merk. Jeff Bridges en Uma Thurman beschrijven in de campagne een persoonlijk verhaal, die het gevoel van de Spring / Summer 2015 collectie weergeeft.

Stijliconen

Jeff Bridges is waarschijnlijk het meest bekend om zijn rol in de film The Big Lebowski, waarin hij „The Dude”, een hippie, speelde. Naast vele andere filmrollen en werk als filmproducent is hij tevens kunstenaar, gitarist en countryzanger. Hij voelt zich thuis in de natuur, waar hij kracht uit put en geestelijk oplaad. De veelzijdige en creatieve Jeff Bridges blijft graag trouw aan zichzelf, ook op het gebied van mode. Met een casual stijl, die vrijheid uitstraalt is hij de perfecte merkambassadeur voor Marc O’Polo.

Uma Thurman’s grootste successen op filmgebied beleefde ze met regisseur Quentin Tarantino. Met een bijrol in de film Pulp Fiction en de hoofdrol in de Kill Bill films is ze genomineerd voor diverse filmprijzen. Haar moeder, Nena von Schlebrügge, was in de jaren 50 en 60 een bekende mannequin. En haar oma, Birgit Holmquist, is Zweedse van geboorte en heeft model gestaan voor het naakt standbeeld „Famntaget” (de omhelzing), dat tot vandaag de dag uitkijkt over de haven van het Zweedse plaatsje Smygehuk. De Zweedse roots heeft Uma Thurman dus gemeen met het merk Marc O’Polo. Kleding is voor Uma Thurman vooral een uitdrukking van gevoel en geluk. Genot, tevredenheid en waardering komen samen in een smaakvolle urban en casual lifestyle.

Lees het complete verhaal van Jeff Bridges en Uma Thurman op de Marc O’Polo website, waar je tevens hun favoriete items uit de nieuwe collectie kunt ontdekken.