Open teen schoenen.

Met het open teen seizoen net om de hoek is het tijd om op jacht te gaan naar zomerse schoenen die je perfect gepolijste en gelakte pedicure tonen. De collectie schoenen met open tenen van dit jaar zal je modehart sneller doen kloppen. De beste looks variëren van een nieuwe kijk op de klassieke sandaal tot open teen instappers, hoge hakken en booties die je kunt dragen voor vrijwel elke gelegenheid. Je outfits voor het warme weer verdienen schoenen die je modebewustzijn tonen, dus ruim die flip-flops achter in je kast op en vier het zomerseizoen in grote klasse.

Flatform creepers

Flatforms maakten een grote entree vorig jaar toen ze voor het eerst tijdens modeshows gedragen werden. Ze bieden de hoogte zonder het ongemak van de gewichtsverplaatsing van hoge hakken. Dit seizoen hebben ontwerpers de flatform-hiel iets hoger gemaakt om de look van de open teen stijlen naar een hoger plan te tillen. Gedragen met je favoriete zomerjurk, korte broek of badpak biedt de verhoogde look je een flatterend alternatief voor de traditionele wedges, en ze zijn ook comfortabeler om te dragen.

Peep-toe booties

Als je, ondanks het warme weer, er nog niet aan toe bent om je enkellaarsjes niet meer te dragen dan bieden de flirterige peep-toe booties je een luchtige mogelijkheid. Opvallende zomerse stijlen variëren van kleurrijke booties geaccentueerd met borduursels tot verfijnde stijlen in glimmend metallic. Enkellaarsjes die je tenen laten zien geven je een eenvoudige mogelijkheid om een zomerlook toe te voegen aan een basisjurk of dagelijkse jeans. Een blik vooruit onthult dat peep-toe booties ook het komende herfst/winter seizoen erg trendy zullen zijn.

Veelzijdige muiltjes

Als het gaat om instapschoenen dan zijn muiltjes dit jaar wederom favoriet met meer variaties van de eenvoudig te dragen stijl dan ooit tevoren. Voor een vooruitstrevende modelook vergeet de standaard dikke hakken en probeer een stiletto of trendy gebogen hak. Als je meer stabiliteit wil kijk dan uit naar ontwerpen die ornamenten en onverwachte materialen als Lucite gebruiken om de dikke hakken in kunstwerken te veranderen. Draag ze met je favoriete jeans of maxi rok voor oogverblindende instap-stijl.

Klassieke sandalen

Van klassieke Griekse stijlen met een glimmende metallic glans tot leer of stoffen ontworpen in iedere kleur van de regenboog, traditionele sandalen krijgen een frisse update dit jaar met een mengeling van kleur en creatieve versiersels. En dan moeten we de must-have sandaalstijl van het seizoen niet vergeten: gladiators met veters tot de knie of zelfs hoger. Of ze nu met hakken of platte zolen gedragen worden, gladiator sandalen zijn een favoriet van beroemdheden en geliefd voor de onmiskenbare sexy stijl. Draag ze met een flirterige jurk voor een opvallend avondje uit.

Flats en hakken met veters

Gladiator sandalen zijn niet de enige stijl met veters die opvallen in de zomerse modearena. Veters en bandjes worden gebruikt in een grote hoeveelheid van open teen schoenontwerpen. Enkellaarsjes die aan de voorkant van onder tot boven met veters worden dichtgemaakt zijn ideaal als je de aandacht naar je mooie voeten wilt laten gaan. Sandalen die met een bandje om de enkels worden vastgezet voelen fris en vrouwelijk. Open teen schoenen met hoge hakken en linten bieden je een andere stijlvolle optie.

Wat je voorkeur ook is, gebruik de trendy details van dit seizoen bij de keuze van open teen schoenen voor je nieuwe zomerse look.