Playsuits.

Cool, luchtig en stijlvol on-trend, playsuits kunnen op een grote belangstelling rekenen deze zomer. Het is niet moeilijk om de groeiende aantrekkingskracht te begrijpen. Welk ander kledingstuk maakt het zo eenvoudig om een chique zomeroutfit samen te stellen die geschikt is voor iedere gelegenheid? De alles-in-een romper trek je zo aan en bied eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Anders dan met een kort rokje kun je met een playsuits op een verrassend bescheiden manier pronken met je benen. Een frisse kijk op deze zomerbasic laat zien dat de range dit jaar varieert van mooie bloemenprints en vervaagde denim tot slanke en verfijnde wrap-on stijlen in suêde.

Snelle looks voor de zomer

Als het gaat om vooruitstrevende playsuit stijlen kijk dan naar Taylor Swift voor inspiratie. Geen ander fashion icoon draagt de romper look beter en heeft meer gedaan om deze zomer trend populair te maken. Taylor geeft de voorkeur aan playsuits met simpele silhouetten die haar slanke figuur laten zien, maar ze is niet bang om de look te verheffen met geweven stoffen, in het oog springende kleuren en gedurfde patronen. Ze begrijpt ook heel goed hoe ze om moet gaan met accessoires door te kiezen voor gestructureerde tassen, nude pumps en pretentieloze sieraden die de stijl accentueren, maar nooit te veel de show stelen.

Casual tips rond de stad

Of je nu naar buiten gaat om boodschappen te doen of afspreekt met vrienden voor lunch in de lokale bistro, playsuits laten je snel een zomers ensemble samenstellen. Als de zon gloeiendheet is biedt een witte romper een koel comfort terwijl je er fris en vrouwelijk uitziet. Draag het met een paar trendy sandalen als gladiators, pak een witte lederen tote, en je bent klaar om de dag modieus door te brengen. Voor een sportievere look kies je een button-up playsuit gemaakt van een lichtgewicht denim of chambray.

Volwassen playsuit looks

Als je bang bent dat playsuits te jeugdig voor een formele gelegenheid zijn dan ben je blij verrast met de grootte collectie die dit jaar wordt aangeboden. Chique mogelijkheden lopen uiteen van zijdezachte ontwerpen met diepe decolletés tot frisse en strakke looks in pastelkleurige crêpe. Een van de meest populaire playsuit trends van dit seizoen, linnen-deken stijlen die rond het middel zijn vastgebonden, is elegante en modieus. Een zwarte romper geaccentueerd met witte accessoires ziet er modern en verfijnd uit. Voor een vooruitstrevende look probeer een suêde of lederen stijl met een slank silhouet en draag het met mooie juwelen of een designer handtas.

Van ontwerpen met lage tailles tot strakke rompers, er zijn dit jaar playsuits verkrijgbaar die passen bij ieder figuur. Of je nu gaat voor lange mouwen of strapless, wijde of nauwsluitende pijpen, je kunt zeker een stijl vinden die past bij je persoonlijke smaak. Waar je ook de voorkeur aan geeft, playsuits behoren tot de basisgarderobe van een zomeroutfit en bieden je een zorgeloze manier om het seizoen in stijl door te brengen.