Ripped jeans.

De ripped jeans is de laatste tijd weer erg populair geworden. Van een paar subtiele gaten tot extreem destroyed jeans met grote gaten, het kan allemaal. De trend is ook niet alleen meer in de casual gedragen modetrends terug te vinden maar ook de de chiquere stijlen. Een paar mooie ripped jeans kun je nu dus op meer manieren dragen.

Weer helemaal trendy

De ripped jeans werden eerder al erg populair in de jaren 80 en zijn momenteel weer helemaal trendy. Vrijwel iedere jeansmerk heeft ripped denim in de collectie. Naast ripped worden ook wel de termen destroyed of distressed gebuikt. Deze trend zal de komende tijd het modebeeld nog gaan bepalen en zeker doorlopen in de herfst- en wintercollecties van 2014.

Van casual tot uber-chique

Casual
De ripped jeans doet het traditioneel erg goed in een casual look. Van boyfriend tot de populaire skins jeans, ieder ripped model is goed te combineren in een relaxte outfit. Combineer de jeans met een leuke top of blouse en draag er een bomber- of bikerjack bij. Een paar sneakers of pumps maken het af. Ook de afgeknipte korte ripped jeans is van de zomer goed te dragen in deze look.

Uber-chique
De causal look is niet langer de enige manier om een ripped spijkerbroek te dragen. De jeans laat zich ook goed combineren in een meer geraffineerde look. Daarbij geldt: hoe chiquer hoe beter. In de uber-chique look laat de ripped jeans zich het beste combineren met een mooie blazer, een blouse met knoopjes en extreem hoge hakken.

Kies jouw ripped stijl

Er is een enorm aanbod aan ripped jeans modellen, wassingen en kleuren. Er is voor iedereen wel een model te vinden die bij je past en waarmee je jouw ripped stijl kunt dragen. En is de casual of stoere look niet iets voor jou, bedenk dan dat een ripped jeans ook heel goed te dragen is in een ultra-classy look!