Schoenentrends.

Schoenen kun je nooit genoeg hebben. Ze geven je outfit net dat beetje extra, of je nu een chique of juist casual look wilt creëren. Dit zijn de leukste trends voor de komende herfst- en wintermaanden!

Laarzen tot boven de knie

Laarzen zijn voor veel vrouwen een geliefd item tijdens de koude maanden. Het ene jaar zie je vooral korte laarzen in het straatbeeld en het volgende jaar is lang juist in de mode. Komend seizoen mag je helemaal uitpakken met de laarzen tot boven de knie. Doordat ze je hele benen bedekken creëer je een vrouwelijke, sexy look. Dit effect versterk je nog meer als je voor hoge hakken kiest. Combineer je de laarzen graag met meerdere outfits uit jouw garderobe? Ga dan voor een natuurlijke kleur, zoals zwart, bruin of beige. De laarzen gaan nog langer mee als je echt leer of suêde draagt. Zo kun je heerlijk genieten van jouw nieuwe aanwinst.

Veterschoenen

Veterschoenen passen bij iedere stijl. Ze zijn niet voor niets zowel bij mannen als bij vrouwen al jaren populair. Voor echte zakenmannen is ook deze winter de klassieke zwarte of bruine veterschoen in de online shops terug te vinden. Ga je liever wat meer casual gekleed dan passen de stoere boots misschien wel veel beter bij jou. Grove zolen, stevig leer of robuuste stoffen zorgen ervoor dat je klaar bent voor de winter. Of kies voor een sportieve look met de hoge sneakers. Deze zijn lekker comfortabel en te koop in de meest uiteenlopende kleuren. Hiermee creëer je een outfit die helemaal naar je eigen smaak is. In de damescollecties zijn ook meer vrouwelijke modellen te vinden. Veterschoenen met hoge hakken geven je meteen een gracieuze uitstraling.

Hoge hakken

Om je op en top vrouw te voelen, hoef je alleen maar schoenen met hakken te dragen. Met mooie pumps of hoog gehakte laarzen voel je je meteen mooi en zelfverzekerd. Komend seizoen kan de hak niet hoog genoeg zijn. Zeker voor een avondje uit mag een paar goede naaldhakken niet ontbreken. Deze schoenen staan mooi onder een jurkje of rok, maar ook met een skinny jeans kun je een indrukwekkende combinatie maken. Voel je je wat onzeker op die dunne naaldhakken? Gelukkig zijn de blokhakken dit jaar net zo goed erg trendy. Deze lopen heerlijk comfortabel en toch zie je er supervrouwelijk uit!

Platte schoenen

Vrouwen die van comfort houden kunnen hun hart ophalen met deze trend: de platte schoenen. Je hoeft niet altijd torenhoge hakken te dragen om een vrouwelijke look te creëren. Zeker als je hier niet heel makkelijk op loopt, is het beter om voor een andere optie te kiezen. Met platte schoenen zie je er het komende seizoen heel eigentijds uit. De leuke laarsjes zonder hak of hoge sneakerlaarzen zijn er in alle soorten en kleuren zodat je altijd een heel eigen combinatie maakt. En deze schoenen lopen zeer prettig waardoor je er met gemak de hele dag op loopt. Dit bewijst wel dat trendy zeer praktisch kan zijn.

Animal look

Effen zwarte of bruine schoenen doen het nog altijd goed in de online shops. Maar voor wie iets meer lef heeft, kiest dit seizoen voor de animal look. Een leuk randje nepbont geeft al een speels effect aan je leuke winterlaarzen. Zelfs geschubd leer is een opvallend detail bij jouw nieuwe paar schoenen. Is dit allemaal niet dierlijk genoeg voor jou? Ga dan voor grappige dierenprints in natuurlijke of juist wat meer opvallende kleuren. Hiermee weet jij je meteen te onderscheiden van de massa. Durf jij het aan?