Smaakvolle designer tassen.

Wanneer het aankomt op accessoires die een doorsnee outfit kunnen veranderen in iets speciaals, dan komt niets in de buurt van een designer tas. Of u nu op het werk bent of iets leuks aan het doen bent, een stijlvolle handtas geeft u die verfijnde look die u graag wilt hebben. En laten wij niet vergeten dat het de ideale plek is om allerlei zaken zoals uw make-up en uw uiterst belangrijke smartphone op te bergen. De hoogwaardige vakmanschap en opvallende stijl van een designer tas maakt het een investering in uw persoonlijke stijl. Het belangrijkste is om een tas uit te kiezen die uw unieke smaak complementeert. Hier zijn de vooraanstaande trends in designer tassen dit seizoen, zowel groot als klein.

Handsfree schoudertassen

Op het moment dat het weer omslaat naar ijzig koud, is een tas die u met uw blote handen vast moet houden het laatste wat u wilt. Om ervoor te zorgen dat uw vingers warm en knus kunnen blijven in uw zakken, is in dit seizoen de kunstzinnige collectie van schoudertassen uitgebreid met mini versies van de grotere carry-alls. U zal ook compacte cross-body tassen vinden van merken zoals Gucci, Prada en Burberry die ervoor zorgen dat uw handen vrij blijven zonder dat u met het gewicht van een zwaardere tas hoeft rond te lopen.

Schoudertassen met een kortere band zijn dit jaar ook populair, waardoor u belangrijke eigendommen dicht tegen uw lijf kan houden. Van super korte zwartkleurige cross-body tassen van Valentino tot leren zadeltassen met banden in contrasterende kleuren van Celine; de uitgebreide selectie van designer schoudertassen garandeert dat u de perfecte maat tas zal vinden.

Maak een groots statement

Hoewel er geen tekort is aan kleine designer tassen dit seizoen, zijn grote totes, boekentassen en reistassen ook in grote getalen beschikbaar. Of ze nu worden gedragen over uw schouder, strak worden vastgeklampt in uw hand of worden gedragen in de holte van uw elleboog; deze extra grote tassen nodigen u uit een groots statement te maken over uw persoonlijke stijl. De tassen bieden u ook meer dan genoeg ruimte om alle belangrijke eigendommen in op te bergen, zodat u prima vooruit kan tijdens uw drukke dag.

Grote tassen vertellen dat u altijd klaar bent voor avontuur, maar dat wil niet zeggen dat ze eruit moeten zien als bagage. Kies een trendy vorm die uw persoonlijke stijl benadrukt. Gelijkbenige trapezium vormen zijn letterlijk groots dit jaar, met ruim gevormde tassen die worden aangeboden door designers als Giorgio Armani, Gucci en Fendi. Als u de voorkeur heeft voor tassen met een zachter silhouet, dan vormen hobo tassen met een halve maan-vorm een chique alternatief.

Versierd voor extra stijl

Denk aan trendy versieringen wanneer u een designer tas wil hebben die de aandacht trekt. Ingewikkelde borduurwerk, metalen accenten en glinsterende kristallen zijn slechts enkele ornamenten waarmee handtassen dit seizoen zijn versierd. Opvallende ontwerpen zijn onder andere de boekentassen van Gucci die bezet zijn met kralen appliqués en de met noppen en juwelen belegde cross-body tassen van Christian Louboutin. Dit jaar ook worden franjes en slierten gebruikt, waardoor er een beetje speelsheid en zelfverzekerdheid wordt uitgestraald door de handtassen, die vooral zijn ontworpen in Westerse stijl.

Naast de klassieke gouden kettingen voor designer tassen, zijn er ook gehaakte banden van Celine tot bontachtige creaties die worden aangeboden door Calvin Klein en Alexander McQueen. Wat zeker niet gemist mag worden zijn de banden die zijn omwikkeld in zijde achtige sjaaltjes in de Louis Vuitton handtascollectie.

Modieuze stoffen en materialen

Wanneer het aankomt op materialen die tijdloos zijn, dan zal u nooit fout zitten met suêde en leren tassen. De uitgebreide selectie van texturen en kleuren die beschikbaar zijn maken het eenvoudig op een klassiek leren stuk te vinden die seizoenen lang mee zal gaan. Of al die tassen zijn gemaakt van echte krokodillen-, python- of slangenhuiden of met realistisch imitatieleer, deze exotische huiden stralen een aura uit van tijdloze glamour.

Als u voor een look wilt gaan die opvalt, wordt het moeilijk om luxueus fluweel te verslaan. Het is met een reden de must-have stof van het jaar. Hoewel zwart de standaard tint is voor deze stof, zullen velours onderwerpen in juweelkleuren en aardetinten ook ervoor zorgen dat u op-en-top modieus bent.