Strandtassen.

Groot genoeg om alle spullen die je nodig hebt voor een dag op het strand mee te nemen zijn strandtassen een musthave voor een lente- of zomeruitstapje. De collectie stijlvolle tassen is dit jaar zo groot dat ze ook perfect zijn om mee te gaan winkelen of zelfs een avondje mee uit te gaan in de stad. Hier zijn enkele van de trendy strandtas ontwerpen die dit seizoen de aandacht te trekken.

Geweven met stijl

Weinig accessoires geven direct het zomerse gevoel als een strandtas gemaakt van natuurlijke stro of jute. Voor een geweven tas die je ook voor een avondje uit kunt gebruiken kun je het beste kiezen voor een tas die in speelt op één van de sterkste modetrends van dit jaar: patronen. Van strepen die alle kanten opgaan tot prints als gingham en ruitpatronen, geweven patronen verheffen een eenvoudige strozak in iets bijzonders.

De glamoureuze shopper

Als je een ruime tas zoekt die er net zo chique uitziet op het strand als in de club kun je dit jaar moeilijk om de ruime collectie metallic tote tassen heen. Je kunt glimmende ontwerpen vinden die de zonnestralen weerkaatsen en oplichten onder de discolampen. Gemaakt van synthetische materialen zijn deze trendsettende handtassen ook nog eens eenvoudig schoon te houden.

Nieuwe vormen en stijlen

Als je de traditionele handtas look wilt opschudden, kijk dan naar ontwerpen die een nieuwe invalshoek op het klassieke strandtas ontwerp hebben genomen. Van tassen met een lus waar het handvat een integraal onderdeel is van het ontwerp tot tassen die lijken op een mix tussen een handtas en een bucket bag, de opties zijn eindeloos dit jaar. Klassieke ontwerpen met pompoen bandjes of met accentuerende kwasten houden je ook trendy en modieus.

Ingetogen elegantie

„Less is more” als het gaat om designertassen. Een tas met een simpel kleurenpallet en een klassieke stijl geeft een ingetogen look die het vakmanschap van een ervaren ontwerper etaleert. Een elegante strandtas ontworpen met verfijning neem je mee van de warme en zonnige dagen van de zomer tot in de herfst.