Suêde met franjes.

Als het jaar van de op de Seventies geïnspireerde mode beweegt naar het herfst-/winterseizoen tonen veel collecties twee van de sterkste trends van het vrije decennium: suêde en franjes. Alhoewel iedere look door het jaar heen te zien was in een reeks van modieuze iteraties zijn de twee trends nog opvallender wanneer ze gecombineerd worden in modieuze kleding voor kouder weer. Van de must-have rok van het seizoen tot accessoires zoals handtassen en schoenen, de suêde/franje combinatie is een trefzekere stijl om je herfst-/wintergarderobe net dat beetje extra te geven.

Het gaat niet om cowboys

Alhoewel de Western kleding, die bekend staat om het extravagante gebruik van suêde met franjes, niet geheel afwezig is in de collecties van dit jaar zijn het vooral de ontwerpen die weinig van doen hebben met het paardenleven die de aandacht trekken. Ontwerpers ontdekken nieuwe manieren om de suêde/franjes combinatie te gebruiken door het blootleggen van de eigenschappen van elke component. Of het nu gaat om het onthullende effect van franjes of het gevoel van luxe dat suêde geeft aan iedere outfit, ontwerpers bewijzen dat dit niet de eerste keer is dat ze de suêde stijl met franjes opnieuw uitvinden.

Zwoele suêde rokken

Of ze nu gemaakt zijn van echt of imitatiemateriaal, een zachte suêde rok is een warm en comfortabel kledingstuk om te dragen als het weer kouder wordt. Wanneer afgezet met een royale rij van franje is de decoratieve suêde rok ook een modieuze keuze. Combineer een behaaglijk trui met een suêde midi rok met franjes voor buitenactiviteiten of een uitstapje in de stad. Of feest een winterse nacht in een zwoele mini. De brede collectie van suêde rokken met franjes die beschikbaar zijn dit seizoen zorgen ervoor dat je de ideale look voor iedere gelegenheid kunt vinden.

Buitenmode

Suêde jassen en vesten met franjes zijn in overvloed beschikbaar in de collecties van dit jaar. Van een vest met franjes in festival stijl die perfect past bij je favoriete denim jeans tot een luxueuze jas versierd met rijen van suêde franjes, je kunt ontwerpen vinden die variëren van casual tot aan rode loper waardig. Voor een tijdloze stijl is de traditionele jas met franjes een slimme keuze, het klassieke ontwerp zorgt ervoor dat het, in de komende seizoenen, er nog steeds actueel en modieus uitziet.

Suêde accessoires met franjes

Als je er nog niet aan toe bent om te investeren in een opvallende suêde rok of jas met franjes hou dan in gedachte dat de suêde/franje combinatie ook bijzonder goed werkt op accessoires als handtassen en schoenen. Franjes geven een beetje bewegelijkheid aan laarzen en enkellaarzen, en zorgen ervoor dat handtassen, van bucket bags tot draagtassen, extra opvallen.

Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, suêde en franjes zijn een winnende combinatie waar je het ook draagt.