Sweaters voor de feestdagen.

Er zijn weinig kledingartikelen die je sneller in de feestdagen stemming brengen dan een stijlvolle feestdagensweater. Van zachte en comfortabele breisels versierd met fonkelende sneeuwvlokken tot over-the-top lelijke truien, feestdagensweaters zijn een gekoesterde Joeltijd traditie. Of je nu een extra laag warmte nodig hebt als het gaat sneeuwen en het koud wordt, of je er graag trendy bij wilt lopen gedurende het winterseizoen, de kans is groot dat je een paar sweaters aan je garderobe wilt toevoegen om de feestdagendagen in stijl door te brengen. Hier zijn een aantal opties om te overwegen wanneer je dit jaar voor sweaters voor de feestdagen gaat shoppen.

Trendsettende lelijke truien

Er was een tijd wanneer de handgemaakte truien die liefdevol onder de kerstboom waren gelegd direct werden opgeborgen zodra het goedbedoelende familielid die hem had gemaakt was vertrokken. Vandaag de dag zijn dezelfde over-verfraaide en opzichtige breisels een seizoensgebonden modetrend. De meest bizarre truien zijn driedimensionaal gegaan met pluchen speelgoed of Kerstornamenten bungelend aan vrijwel elke centimeter stof. Of je hem nu een draagt naar een lelijke truien party of om er je gevoel voor plezier en mode mee te tonen, het kost wat moeite om een succesvolle outfit te creëren met een lelijke trui. Een paar stevige laarzen of een oversized tas geeft balans in de outfit, zeker wanneer deze gecombineerd worden met skinny jeans of een legging van leer.

Seizoensgebonden en chique patronen

Traditionele sweaters voor de feestdagen bevatten ook klassieke Kerst symbolen, maar de beste niet-lelijke truien zijn gemaakt met abstracte patronen die ervoor zorgen dat ze het hele seizoen modieus zijn. Ralph Lauren's Anouk wollen sweater, bijvoorbeeld, bevat twee rendieren in een algemeen patroon van vallende sneeuw. Stijlicoon Sarah Jessica Parker is recent gezien in een sweater met een groot rendier dat ze combineerde met een broek met print voor een ingetogen look. Sweaters in een effen kleur met een feestdagen tekst zijn ook populair dit seizoen. Je kunt teksten vinden die variëren van een subtiel „December 25” tot meer uitgesproken „bah humbug”.

Zachte en vrouwelijke feestdagensweaters

Sweaters voor de feestdagen gaan niet alleen over kerstbomen, de Kerstman en rendieren. Sommige van de meest stijlvolle sweaters van dit jaar bevatten extreem vrouwelijke breisels versierd met kleine sneeuwvlokken of sprankelende stippen. Tory Burch introduceerde een sweater met glimmende zilveren stippen gelinieerd in verticale rijen, terwijl Camilla and Marc een sweater lieten zien met gouden parels gerangschikt in een diagonaal patroon. Of je nu kiest voor een sweater met een patroon over de gehele stof of een trui waarbij de versiering rond de kraag is geconcentreerd, opteer voor zachte kleuren, stijlvolle ontwerpen en een beetje glitter om er volgen de laatste trend bij te lopen.