Trendkleur: Camel.

Op de catwalks is camel alweer volop gesignaleerd. Deze kleur is al jaren populair en ook de komende herfst- en winterperiode kun je er niet omheen. Jassen, truien en accessoires: de camel kleur zie je overal. De mooie bruine gloed geeft je net wat meer warmte tijdens deze kille periode. En het grote voordeel van camel is dat je er de leukste combinaties mee kunt maken. Hierdoor past deze trendkleur bij iedere kledingstijl!

De kracht van camel

In de modewereld is de kracht van camel al lang bekend. De kleur staat niet voor niets bekend om de tijdloze elegantie en klassieke, luxueuze uitstraling. Hierdoor is camel een perfecte basis voor je outfit. Voor een mooie herfstlook kun je een camelkleurige broek of rok goed combineren met andere bruintinten. Draag er bijvoorbeeld een knitwear trui of een donkerbruine blazer op. Breng je graag wat kleur aan in je outfit? Camel en pastel is een geliefde combinatie waarmee je subtiel voor kleur zorgt. Een mooie lichtblauwe blouse of lichtgroene coltrui geeft je meteen een elegante uitstraling zodat je altijd stijlvol voor de dag komt.

Combineer camel met speelse prints

Camel is een warme kleur die tijdloos is. Maar juist met deze klassieke kleur is het leuk om een eigentijdse outfit samen te stellen. Houd jij wel van een beetje experimenteren? Draag dan je effen vest of trui bij een rokje met een grappige print. Wat dacht je van een opvallende dierenprint? Of misschien ga je wel liever voor een grafische print in een sprekende kleur. Doordat je camel als basiskleur gebruikt, blijft je outfit wel mooi in balans. En als je de deur uitgaat, maak je jouw trendy look helemaal compleet met een oversized jas in camel kleur. Jij weet duidelijk wat mode is!

De mooiste accessoires

Je ziet camel niet alleen terug in kleding, maar ook bij accessoires. De tassen, sjaals en laarzen in camel kleur zijn een echte aanwinst in jouw kledingkast. Dankzij de neutrale tinten kun je deze accessoires het hele seizoen door dragen. Ze gaan namelijk nooit vervelen. De ene keer combineer je je camelkleurige laarzen met een blauw jurkje en de volgende dag ga je voor casual jeans. En een tas in deze trendkleur wordt jouw nieuwe favoriete item. Want wat je ook gaat doen, zo'n handige tas gaat overal met je mee.

Camel: een perfecte basis voor mannenkleding

De trendkleur camel is niet alleen geliefd bij vrouwen. Ook voor mannen vormt het een mooie basis in de garderobe. Met een grof gebreide trui of vest in camel creëer je eenvoudig een stoere look. En deze trui houdt je meteen warm tijdens de koude wintermaanden. Voor een wollen overjas of een comfortabel jack is camel helemaal ideaal. Hiermee hoef je weinig moeite te doen om er elke dag weer perfect uit te zien.