Trendy enkelaarsjes.

Ze bieden meer bescherming tegen het weer dan normale schoenen en aanzienlijk meer beenruimte dan hun kniehoge tegenhangers; enkellaarsjes zijn altijd een populaire keuze voor de herfst. De bootie collecties zijn dit jaar zo fantasierijk en stijlvol dat je ze dwars door de winter tot in de lente wil dragen. Van de altijd populaire Chelsea Boots tot flats die eruitzien als half sneaker en half laars, er is een overvloed aan bootie-licious stijlen dit jaar. Hier lees je meer over de meest trendy enkellaarsjes voor de herfst en winter.

De hoge enkellaars

Enkellaarsjes die net over je enkel vallen zullen altijd hun plek in de mode behouden, maar er is een nieuwe enkellaars-hoogte die dit jaar veel aandacht trekt. De Midi is een comfortabele optie die enkele centimeters hoger is dan de traditionele bootie, maar nog steeds ver onder kniehoge laarzen. Perfect om te dragen met lange rokken en jurken helpen ze je voeten tegen spatten en plassen te beschermen, en hun hogere pasvorm zal je ook warm en comfortabel houden als het vriest in de winter.

Piep-toe enkellaarsjes

Als het herfstweer droog maar koud is kun je jouw gevoel voor mode laten zien met trendy piep-toe enkellaarsjes of enkellaarsjes met uitsparingen. Of het nu gaat om een ongecompliceerd piep-toe ontwerp of een conventionele bootie met een strategisch geplaatste spleet of uitsparing, deze flirtrerige stijlen zijn ook ideaal voor een avondje uit. Kijk naar laarsjes gemaakt van luxe materialen als suêde, zijde of fluweel voor een meer subtiele benadering van deze trend.

Enkellaarsjes met franje

De trendy Seventies stijl heeft kunstzinnige uitingen van franjes aangewakkerd op alles van rokken en vesten tot poncho’s, dus is het geen verassing dat het ook op schoenenmode verschijnt. Van de Western geïnspireerde enkellaarsjes van Ralph Lauren tot de bohemien look van Burberry Prorsum en Rebecca Minkoff, met franje geaccentueerde laarsjes voegen zeker wat levendigheid toe aan de grijze winterse dagen. De mogelijkheden variëren van verticale kolommen met franje boven de hiel tot strappy looks met banden met kwastjes.

Kleurrijke Chelsea Boots

Met haar elastisch zijpanelen en aantreklussen zijn de eenvoudig te dragen Chelsea Boots altijd een modefavoriet. De kans bestaat dat je al een neutraal gekleurde Chelsea in je schoenenkast hebt, maar de trendy multicolor looks van dit jaar zorgen ervoor dat je jouw collectie wilt uitbreiden. Van booties met luipaardprint tot exemplaren met een slangenhuid ontwerp, je kunt dit jaar ook wilde varianten van de Chelsea Boots vinden.

Sneakerstijlen

Geen beschrijving van de nieuwe enkellaarzen van dit seizoen is compleet zonder een blik op de trending sneakerstijl bootie. Gekenmerkt door een dikke rubberen zool, die ontworpen is voor betere grip, is het een nieuwe kijk op de biker boots van vroeger. Stijlen variëren van lakleer ontwerpen, zoals aangeboden door Balenciaga, tot midi-lengte laarzen gevoerd met dikke shearling, zoals die van Coach.

Of het nu gaat om een patchwork midi in regenboogkleuren of een Chelsea in twee tinten die je modieuze outfit complementeert, de nieuwe trendy enkellaarsjes van dit jaar zorgen ervoor dat jij er modieus uitziet zonder comfort in te leveren.