Valentijnsdag cadeaugids.

Nu de meest romantische dag op de kalender snel nadert, is het tijd om te winkelen voor Valentijnsdag cadeaus voor de mensen die het meest voor je betekenen. Bovenaan de lijst staan cadeautjes voor personen die een bijzondere plaats in je hart innemen: je man, vrouw, vriendin of vriend. Winkelen voor hem of haar is niet altijd gemakkelijk. Traditionele geschenken voor Valentijnsdag als bloemen en snoep zijn leuk, maar beperkt houdbaar. Voor een blijvende herinnering aan je genegenheid is het geven van kleding of een modeaccessoires ideaal. Kies verstandig en je geliefde zal aan je denken met een glimlach iedere keer als hij of zij het draagt. Deze tips kunnen je helpen bij het kiezen van het perfecte Valentijnsdag cadeau voor die speciale persoon in je leven.

Cadeaus voor haar

Of het nu gaat om een vleiend lingeriestuk of een chique handtas, iedere vrouw houdt van een cadeautje dat haar aantrekkelijk en stijlvol laat voelen. Het geheim van het selecteren van het juiste geschenk voor haar ligt in het rekening houden met haar persoonlijke smaak en voorkeuren. Denk aan de manier waarop ze zich thuis kleed, evenals de kleding die ze draagt wanneer naar het werk gaat of omkleed voor een avondje uit in de stad. Het is veel gemakkelijker om je keuze te beperken als je eenmaal haar persoonlijke stijl kent.

Lingerie en loungewear

Er is één belangrijke regel om te onthouden wanneer je lingeriecadeaus koopt voor Valentijnsdag: koop voor haar, niet voor jezelf. De outfit die jij zo sensueel en verleidelijk vindt zou haar een gevoel van schaamte of ongemakkelijkheid kunnen geven. Aan de andere kant, als je partner belangstelling heeft getoond voor het dragen van iets gedurfd en sexy, dan is Valentijnsdag is de perfecte tijd van het jaar om ervoor te gaan, maar voeg dan een tweede cadeau toe voor het geval dat het geschenk niet in goede aarde valt. Als je twijfelt, ga dan voor een klassiek lingeriestuk dat iedere vrouw kan gebruiken in haar garderobe, zoals een zwarte kanten beha met bijpassende panty’s of een zachte en comfortabele basjas.

Portemonnees, shoppers en handtassen

Of ze nu boodschappen aan het doen is of onderweg naar het werk, iedere vrouw waardeert een stijlvolle tas waar ze al haar spullen in kan opbergen als ze onderweg is. Probeer niet haar huidige tas te vervangen. Kijk in plaats daarvan naar een designertas of shopper die haar collectie kan aanvullen en die ze trots kan laten zien aan familie en vrienden. Voor extra punten kun je de kleur, het materiaal en de stijl aanpassen aan haar favoriete paar schoenen. Een portemonnee van goede kwaliteit is voor de meeste vrouwen ook een graag gezien geschenk, mits het ruimte heeft voor al haar pasjes en compartimenten voor briefgeld en kleingeld.

Cadeaus voor hem

Valentijnsdag cadeaus voor hem geven je mogelijkheid om te laten zien hoeveel je om hem geeft en tegelijkertijd de kans om zijn garderobe te updaten met wat trendy modeaccessoires. De truc voor een goede ontvangst is om een cadeau te kiezen dat past bij zijn levensstijl, of het nu gaat om een merkstropdas die hem laat stralen op het werk of een paar boxers om lekken thuis in te loungen. Mode die hij kan dragen op avondje uit, zoals een opvallende paar manchetknopen, zijn ook een goede optie.

Modeaccessoires voor het werk en vrije tijd

Van kasjmier sjaals tot luxe katoenen pyjama’s, er is geen tekort aan stijlvolle geschenken voor mannen deze Valentijnsdag. Denk na over zijn professionele leven en zijn vrijetijdsbesteding bij het maken van je keuze. Als je accessoires koopt als sokken, boxers of dassen, investeer dan in items van goede kwaliteit die hem in elke professionele of sociale gelegenheid het vertrouwen geven. Een paar mooie manchetknopen of designer aktetas zal meer indruk maken dan een doos gevuld met goedkoop ondergoed of sokken.

14 februari is de perfecte dag je geliefde te verwennen met een felbegeerd kledingstuk, van een zwarte lederen jas voor hem tot een zijden kimono voor haar. De beste geschenken laten je geliefde zien hoe goed je hem of haar kent. Door even na te denken over de persoonlijke interesses en modestijl van je geliefde kun je een Valentijnsdag cadeau vinden die je geliefde een lange tijd zal koesteren.