Veelzijdige enkellaarzen.

Als het kouder wordt, de bladeren van de bomen vallen en de regen op het voetpad valt, zijn enkellaarzen de schoenen in je garderobe die je moet aandoen. De bijzondere collectie van dit jaar bevat ook enkellaarzen die gemaakt zijn voor zonnige dagen en heldere nachten. Van de klassieke Chelsea laarzen tot de aansluitende modellen, de herfst/winter collectie is enorm veelzijdig, met nadruk op je eigen stijl. Omdat er enkellaarzen zijn voor elk budget, hoef jij geen fortuin uit te geven om dé laarsjes van dit seizoen te dragen.

Aansluitende modellen

Ze zijn gemaakt op die mooie benen te laten zien. Laarsjes die eruit zien alsof ze erop geschilderd zijn, zijn dé trend van het jaar op het vlak van schoeisel. Laarzen die tot aan je dij komen, springen misschien het meest in het oog, maar de aansluitende enkellaarzen zien er even sexy en mooi uit. Hun extreem slanke model biedt ook de perfecte achtergrond voor trendy details zoals franjes, kant en bijzondere hakken. Het ontwerp van de “unicorn” hak bij de grensverleggende sok-laarsjes van Vetements heeft bijvoorbeeld een in het oog springende stijl die van hen het perfecte accessoire maakt voor een nacht uit in de stad.

Zachte structuur

Enkellaarzen gemaakt van handschoenleder, glad suêde of zacht fluweel die je een gevoel van warmte en comfort bieden zijn ook heel erg in de mode dit jaar. De grote keuze aan kleuren dit jaar zorgt ervoor dat zachte laarsjes heel erg aantrekkelijk zijn. Of je voorkeur nu uitgaat naar natuurlijk zwart, bruin of vleeskleur of de seizoenskleuren zoals bordeaux en blauw, je zal de perfecte tint in het grote assortiment zeker vinden. Kies voor monochrome ontwerpen om textuur aan een elegante outfit toe te voegen of probeer een laars met geborduurde of kante accenten of met strikjes voor een vrouwelijke look.

Gedurfde laarzen

Designers halen alles uit de kast dit jaar om een gedurfde enkellaars te maken die opvalt. Een eenvoudige Chelsea laars krijgt een volledig nieuwe look als ze gemaakt wordt uit luxueus krokodillenleder. Glossy lederen laarzen zien er gedurfd uit in knalrood. Cowboylaarsjes zien er helemaal anders uit met veel geborduurde details. Van zacht rubber en plastic tot glimmend metaal, het juiste materiaal maakt het gemakkelijk om jouw trendsettende stijl te laten zien.

Alles over hoge hakken

Hakken in elke vorm, hoogte en grootte domineren de enkellaarzen van dit jaar zodat jij de perfecte laars kan vinden voor elke gelegenheid. Een ingetogen halfhoge hak is de beste keuzen als je op zoek bent naar een botje dat gedragen kan worden op het werk. Dikkere hakken zijn een trendy look dit seizoen die ook past bij de meeste kledij op kantoor. Ze zijn ook een goede keuze voor casual uitstapjes naar de stad.

Voor fun na de uren is een hogere hak ideaal. Kies voor vierkante hakken die steun bieden of ga voor een stilettohak in een schildpadachtige, metallic of een contrasterende kleur. Enkellaarzen met platte hakken bieden je comfort doorheen de hele dag maar kies geen slecht model. Een platte laars met een kwaliteitszool maakt zeker een goede indruk, waar je ook naartoe gaat.