Verras je vader op Vaderdag.

Op zondag 21 juni vieren we weer Vaderdag. En dan wil je je vader natuurlijk graag verrassen met een mooi cadeau. Een mooie das of een paar sokken wordt door veel vaders gewaardeerd. Maar er zijn genoeg andere mogelijkheden om je vader op modegebied mee te verrassen. Heb jij alleen nog geen idee wat je dit jaar moet kopen? Met deze tips en tricks vind je snel een persoonlijk en origineel vaderdagcadeau!

In de stijl van je vader

Kleding uitzoeken voor je vader kan erg lastig zijn. Daarom is het altijd verstandig om eerst eens in zijn kledingkast te kijken. Heeft je vader een bepaald merk dat hij graag draagt? Of valt zijn keuze vaak op een bepaalde kleur? Dit kan je allemaal al helpen in de zoektocht naar het perfecte kledingstuk. Als je vader een echte zakenman is, wil je misschien wel op zoek naar een net overhemd. Let er wel op dat je de juiste pasvorm hebt. Sommige mannen hebben nu eenmaal de voorkeur voor een comfortabel, ruimzittend model terwijl andere mannen liever een getailleerd overhemd dragen. Geef je liever iets wat meer casual is, kies dan voor een mooi T-shirt. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en kleuren zodat er altijd iets voor je vader tussen zit.

Klaar voor de vakantie

Na 21 juni duurt het niet lang meer voor de zomervakantie aanbreekt. Gaat je vader dit jaar op vakantie naar een zonnig oord? Geef hem eens een zwembroek cadeau. De meeste grote modemerken hebben ook een mooie collectie zwemkleding. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwembroek van Ralph Lauren? Met zo'n zwembroek kan je vader zich prima op de Spaanse of Italiaanse stranden vertonen. Of kies je liever voor de stijlvolle zwemmode van Tommy Hilfiger? Het rood, wit en blauw, dat zo kenmerkend is voor dit label, past immers perfect bij een dag aan het water.

Accessoires voor elke portemonnee

Wie het lastig vindt om kleding uit te zoeken voor een ander, kan het natuurlijk ook houden bij een leuk modeaccessoire. Zo doet een zonnebril het altijd goed in deze tijd van het jaar. En een mooie zonnebril hoeft helemaal niet zoveel te kosten. Kijk maar eens in de collectie van Jack & Jones of KIOMI. Deze merken zonnebril zijn ideaal voor de kleinere portemonnee. Om de zomerse look helemaal compleet te maken, kun je er ook nog een paar slippers bij cadeau doen. Hiermee komt jouw vader de zomer wel door!