Witte basics.

Wit roept meteen het lichte en luchtige gevoel op dat je met het warme weer associeert en is daarom de perfecte kleurkeuze voor zomerse kleding. Van lichtgewicht jurken tot T-shirts en jeans, geen zomergarderobe is compleet zonder een fris assortiment met witte basics. Of ze nu gedragen worden in een volledig witte outfit of als een harmonieus element in een multi-color outfit, witte basics maken het eenvoudig om je zomerse garderobe uit te breiden en je stijl te personaliseren. Als het gaat om de collectie van dit jaar, dan gebruiken ontwerpers de kleur wit als een canvas voor hun creativiteit. Ontwerpen die dit seizoen opvallen bevatten een nieuwe kijk op de traditionele basics en vooruitstrevende items met trendsettende details.

Little White Dresses

Of het nu gaat om een flirterige jurk voor overdag of een stijlvolle sexy jurk voor een avondje uit, een LWD is een musthave kledingstuk als het weer zwoel wordt. De grote selectie van little white dresses die beschikbaar zijn dit jaar bieden modieuze mogelijkheden voor iedere gelegenheid. Trending stijlen bevatten op de negentigerjaren geïnspireerde onderjurken, halters zonder schouders en wikkeljurken die je ook kunt gebruiken als een jas. Klassieke blouses, overhemdjurken en mantels krijgen een geüpdatete look met details als kant, mesh, uitsparingen en transparante panelen. Kies een paar strappy witte sandalen om de look af te maken.

Button-down shirts

Witte button-down shirts zijn een basisstuk in ieder seizoen, maar voor de zomer wil je jouw klassieke Oxford afwisselen met een van de nieuwe trendy designs van dit jaar. Probeer een kraagloze stijl die verkort is bij het middenrif of een ontwerp met randen van franje geschikt voor ieder festival. Een button-down met een achterkant die langer valt dan de voorkant is perfect voor zomerse wandelingen op het strand of promenade. Een oversized boyfriend shirt voegt een cool element aan casual kleding toe. Bind een klassiek button-down shirt rond je middel om te pronken met je trendy kledingstijl.

Het perfecte witte T-shirt

Na meerdere seizoenen met kleurrijke shirts versierd met logo’s en grafische prints maakt het klassieke witte T-shirt een welkome comeback. Veel topontwerpers tonen effen witte ontwerpen in hun zomercollecties. De vernieuwde basic bevat een lichte oversized stijl met een relaxt boxy silhouet. Sommige shirts zijn ontworpen om slonzig van een schouder af te glijden. Je kunt dezelfde blote-schouder-look bereiken met een oversized T-shirt met een wijde hals. Om de look aan te kleden kun je accessoires gebruiken als een opvallende sjaal, grote oorbellen of een felgekleurde designtas.

Witte denim jeans

Er is iets met witte jeans waardoor ze zelfs de meer casual zomeroutfit kunnen verheffen. Ze zijn misschien niet de meest praktische keuze voor een picknick op het gras of tochten in de vrije natuur, maar het is moeilijk om een betere keuze te vinden voor een zomerse zeiltrip, dagje in de stad of een gezellige bijeenkomst. Van perfect passende skinnies tot baggy ontwerpen met een hoge taille, de grote hoeveelheid van stijlen, lengtes en vormen die te vinden zijn deze zomer maken het eenvoudig een jeans te vinden die je figuur flatteert. Maak de look af met een Breton shirt en witte bootschoenen of sneakers.

Withete ontwerpen

Wit accentueert de vorm van ieder kledingstuk. Slimme ontwerpers gebruiken deze opvallende kwaliteit in hun voordeel en maken van witte basics kledingstukken die eruit springen. Details als borduursels, ruches en kant voegen textuur toe aan witte kleding om zo nog meer aandacht te trekken. Als een wit canvas biedt de kleur wit ook de perfecte achtergrond voor vooruitstrevende trends, van schuine uitsparingen en asymmetrische halslijnen tot pofmouwen en hoge kragen. De collectie van withete ontwerpen zorgt ervoor dat het shoppen van witte basics een opwindende mode-ervaring wordt.