Zo combineer je denim met denim.

Als de uitdrukking "denim met denim" gedachten met matchy-matchy broekpakken in lichtblauw oproept, dan zal je aangenaam verrast zijn door de laatste mode in dubbele denim. Dit jaar draait het helemaal om het combineren van verschillende stukken, afwerkingen en versieringen om een unieke look te creëren. Dit kan het best bereikt worden door stukken te kiezen met modieuze details die on-trend zijn, zodat alles fris en modern aanvoelt. In combinatie met een paar essentiële accessoires is het eenvoudig om de dubbele denim stijl modern te maken. Hier volgt een snelle en bondige visie op de beste manieren om denim dit seizoen te dragen.

Perfecte patches

Trendy patches en patchstukken maken het mogelijk dat je de dubbele denim look met een paar jeans kan dragen. Je zal een scala van denim broeken vinden dit jaar met patches verwerkt in het stof. Niet elke patch is bedoeld om eruit te zien als een reparatiepoging op je favoriete jeans. Ontwerpen met patches en panelen in contrasterende denim wassingen kunnen ervoor zorgen dat eenvoudige jeans onverwachts chique en verfijnd eruit zien. Patches met geborduurde kleurrijke ontwerpepen voegen pit en persoonlijkheid toe.

De laagste lijn

De zomen van dit seizoen bieden u een andere manier om de denim-met-denim trend tentoon te stellen. Vele jeans hebben dit jaar een rauwe, gescheurde of asymmetrische zomen in gradiëntschaduwen van blauw. Sommige zijn voorzien van een "schaduw zoom", een blauwe band aan het einde van de jeans die ervoor zorgt dat het lijkt alsof je de lengte hebt aangepast. Andere hebben zomen die zijn ontworpen om hoog omgevouwen te worden op het been net als een dubbele denim manchet. Draag ze met sexy hakken of flirterige booties om de aandacht te vestigen op de trendsettende zoom.

Vintage jackets

Een belangrijk kledingstuk dat je dit moet dragen met je jeans is de old-school denim jacket die modern is gemaakt met gewaagde graphics, patches of borduurwerk. De versieringen geven het gevoel dat de jas vele avonturen met je heeft meegemaakt; zelfs wanneer het helemaal nieuw is. Voor een afslankende look kan je de jas dragen met een gebreide crop-top sweater en jeans met een hoge taille die een subtiele boot cut hebben. Vintage jasjes gaan ook mooi samen met de van-korte-broeken-gemaakte denim rokken die helemaal trendy zijn dit seizoen.

Leve de trench

Als je de voorkeur hebt om bedekt zijn met een langer kledingstuk, dan biedt een denim trenchcoat je een stijlvol alternatief. Het duurzame materiaal biedt enige bescherming bij slecht weer, maar is ook licht genoeg om tijdens zonnige dagen gedragen te worden. Een trench van denim ziet er helemaal chique uit wanneer het gedragen wordt over crop-leg jeans of een denim midi. Het is een geweldige manier om te pronken met je favoriete paar designerschoenen. Let er wel op dat je de outfit in balans weet te houden met een kijk-naar-mij-tas of een gedurfde sjaal waarmee je een statement maakt.

Dubbele denim flair

Duurzaam denim is de perfecte canvas voor versieringen zoals patches, appliqués en borduurwerk, waardoor het jou de perfecte gelegenheid biedt om jouw unieke persoonlijkheid te verwerken in jouw dubbele denim ensembles. Dit jaar leunen de designers meer richting vrouwelijke accenten zoals gestikte rozen, tassels en zelfs parels.

Als je de voorkeur hebt voor een stoerdere look, dan zal je blij zijn met grote verscheidenheid aan gescheurde afwerkingen die ook in dit seizoen beschikbaar zijn. Gescheurde jeans die wat huid onthullen zijn een sterke trend dit jaar. Accentueer uw persoonlijke flair met acessores en jouw denim-met-denim stijl zal er zeker piekfijn uitzien.