Zo draag je een coltrui onder een jurk.

De gezellige warmte van een coltrui maakt het een perfect kledingstuk voor het herfst/winterseizoen. Bovendien biedt de trui, die helemaal terug in de mode is, een chique manier om je zomerjurken ook winters te maken. Laagjes zijn dit jaar een overheersende trend, en rolkraagtruien maken het gemakkelijk om een outfit samen te stellen die er gewaagd uitziet, zonder uit te puilen. Het geheim van succes zit in de combinatie van de juiste jurk met de juiste coltrui. Dankzij het grote aanbod aan rolkraagtruien die dit jaar beschikbaar zijn in elke kleur en textuur, is het gemakkelijk om met laagjes te werken die jouw unieke stijl weergeven.

Herfstfavorieten

Koop enkele coltruien in modebewuste herfstkleuren, zoals warme taupe, rustiek rood en vurig oranje. Die kleuren combineren prachtig met zwart-witte prints zoals polkadots of streepjes, vooral wanneer je ze accentueert met een lederen tas en laarzen in bijpassende kleuren. Rolkraagtruien in herfstkleuren zijn ook fantastische opties voor laagjes in combinatie met hippe lederen, suêde en fluwelen jurken. Een coltrui in een warme kleur die onder zwart leer wordt gedragen kan een sexy jurk geschikt maken voor bijna elke gelegenheid.

Lekker fel

Jaag de winterblues weg met een zachte, witte coltrui in combinatie met een mouwloze jurk in een felle zomerkleur. Kleuren in het koele spectrum, zoals blauw of groen, zijn hiervoor ideaal. Om de outfit geschikt te maken voor het seizoen, vermijd je best zomerse accessoires zoals sandalen en strooien tassen. Een eenvoudige zwarte riem, tas en een paar hakken zullen de outfit de gecoördineerde look geven die je wil om naar het werk te gaan. Voor informele gelegenheden kan je de outfit speels houden met een grote designertas, omzoomde laarsjes of een opvallende halsketting.

Hou het stijlvol

Als het op avondkledij aankomt, kan de juiste rolkraagrui een jurk beter doen uitkomen en bovendien een extra beschermingslaag bieden bij fris weer. Begin met een materiaal te kopen dat past bij het stijlvolle ontwerp van de jurk. Zijden of glanzende coltruien kunnen bijvoorbeeld extra drama verlenen aan een avondjurk die in strakke en hedendaagse lijnen is ontworpen. Een luxueuze kasjmieren coltrui kan het uitzicht van een diep uitgesneden jurk zachter maken en een toets zedige vrouwelijkheid verlenen aan de zwoele stijl.

Voeg diepte en dimensie toe

Rolkraagtruien zijn verkrijgbaar in enorm veel verschillende materialen, gewichten en texturen, zodat je op verschillende manieren visuele interesse aan je jurken kan toevoegen. Lichte, doorschijnende of half-doorschijnende materialen werken het best onder een delicate en sierlijke jurk. Zwaardere coltruien verlenen een gevoel van stijl en substantie aan getailleerde jurken. Vanwege hun comfortable snit en opvallende textuur, zijn multifunctionele geribde ontwerpen de perfecte keuze als je coltruien wil die ervoor zorgen dat je er stijlvol blijft uitzien, ongeacht de bestemming van je reizen in het koude weer.