Balconette bhs.

Als het gaat om bh’s, hebben goed bedeelde vrouwen vaak de keus tussen het dragen van een stijl die bij hun decolleté past, of een die extra ondersteuning biedt. Met een balconet bh heb je allebei. De bh’s, ook wel bekend als balkon-bh’s, bieden significant minder bedekking van volledige cups; de bovenste helft van je borsten worden blootgesteld voor een zacht en natuurlijk uiterlijk. Het slimme design bevat brede bandjes en een dikkere onderste band, waardoor je alle support hebt die je nodig hebt.

De oorsprong van balconet bh’s

De eerste balconet verscheen in de jaren 1930, maar hun uitdagende stijl werd niet goed ontvangen. De open ontwerpen stelden zoveel van de borsten bloot dat er niet veel aan de verbeelding overbleef. In de jaren 1950, begon Marilyn Monroe te poseren voor foto’s in iets minder onthullende versies van de bh, waardoor de stijl een positie kreeg als lingerie-must-have. De naam “balconet” is een referentie naar de manier waarop de borsten sierlijk op de supportstructuur steunen, net als een balkon.

Decolleté-diva’s

Als het gaat om het pronken met het decolleté, deinzen veel vrouwen terug voor afschermende bh’s die de borsten omklemmen en samenknijpen. De trend gaat om het presenteren van de borsten op een natuurlijkere en comfortabelere manier. Het resultaat is dat de bh’s enorm zijn gestegen in populariteit. Hun brede banden maken ze ook goed aan te passen op allerlei verschillende halslijnen. Als je liever een wat natuurlijker uitziende boezem aan de wereld wil presenteren, zet je met de balconet bh een stap in de goede richting.

Balconet Bestsellers

Kanten ontwerpen staan aan de top van de lijst als het gaat om trendy balconet bh’s. de vrouwelijke franje verzacht het uiterlijk van de onmiskenbaar sexy stijl. Ze zijn verkrijgbaar in een breed aanbod aan patronen, van bloemen en paisley tot kant-netontwerpen. Ook lange balconets stijgen in populariteit. De extra grote band aan de onderkant maakt de bh nog comfortabeler, terwijl het je figuur slanker doet lijken. Wat betreft de kleur, klassiek zwart, wit of rood blijven de bestsellers. Ook gedimde en neutrale tinten zijn in de mode.

Als je om zowel comfort als het decolleté geeft, dan zijn er weinig bh’s die zo ondersteunend én aantrekkelijk zijn als de balconet bh’s. Ze zijn perfect voor vrouwen met een volle boezem, en ze verbeteren het uiterlijk van kleinere borsten. Of je nu in de bestuurskamer, de nachtclub of de boudoir bent, met deze modieuze statusitems zie je er goed uit, waar je ook naartoe gaat.