10DAYS.

Elke garderobe heeft een paar goede basics nodig. Effen T-shirts, comfortabele broeken en een zacht vest: met dit soort items creëer je in een handomdraai de look die jij voor ogen hebt. 10DAYS is zo'n modemerk voor liefhebbers van die echte pure look. Zij zijn er dan ook van overtuigd dat schoonheid aan de binnenkant zit. En om te stralen, heb je gewoon niet meer nodig dan een mooie basic outfit. In de online collectie van 10DAYS vind je alleen maar items die onderling gemakkelijk te combineren zijn. Dus welke outfit creëer jij vandaag?

Voel je lekker in de kleding van 10DAYS

Bij 10DAYS houden ze zich niet bezig met de allerlaatste trends. Ook hebben ze geen specifieke doelgroep in gedachten als ze een nieuwe collectie creëren. Het is namelijk veel belangrijker dat iedereen zich lekker voelt in de kleding van dit Nederlandse label. Wat dat betreft is 10DAYS echt een 'feel good' merk. De focus ligt op comfortabele pasvormen, een lange levensduur en het gebruik van natuurlijke materialen. Maar de kleding heeft wel altijd een heel eigen karakter. En dat is een combinatie die al jarenlang werkt. 10DAYS werd opgericht in 2007. De eerste collectie bestond uit 15 looks in 3 verschillende kleuren. Inmiddels heeft het merk een zeer complete collectie voor iedereen die van basic kleding houdt. Het maakt daarbij niet uit of je man of vrouw bent en of je jong of oud bent. De kleding van 10DAYS is er echt voor iedereen.

Fijne basics voor elk seizoen

De ontwerpers van 10DAYS laten zich graag inspireren door de wereld om hen heen. Daarom reizen ze regelmatig de wereld over om nieuwe ideeën op te doen. In de designstudio in Amsterdam worden deze ideeën vervolgens vertaald naar een grote collectie met truien, vesten, T-shirts, broeken, blazers, tunieken en jurken. 10DAYS kiest meestal voor rustige, tijdloze kleuren. Zo gebruikt het merk bijvoorbeeld veel zwart, wit, bruin en beige in de collectie. Het fijne hiervan is dat de kleding van 10DAYS niet seizoensgebonden is. Je draagt je favoriete broek en trui dus gewoon het hele jaar door. Kun je niet wachten om jezelf in zo'n comfortabele outfit van 10DAYS te hullen? Kijk dan snel eens rond in de online collectie!