A Fish Named Fred.

Zeg eens eerlijk: hoeveel donkerblauwe en grijze kledingstukken heb je in de kast hangen? Zo'n effen blouse of trui is natuurlijk erg handig, maar ook wel een tikkeltje saai. A Fish Named Fred helpt je om je eigen stijl te vinden zodat jij je kunt onderscheiden van de grote massa. Als je nu geen indruk maakt?

De kleurrijke wereld van A Fish Named Fred

Vissen zijn misschien wel de meest kleurrijke dieren op aarde. De vele kleuren, strepen en stippen zijn haast om jaloers op te worden. Toch kan de dierenwereld juist ook een inspiratiebron vormen. En dat is precies wat er gebeurt bij A Fish Named Fred. Dit Amsterdamse modelabel werd in 2011 opgericht door Rob Schalker. Hij creëerde een collectie waarbij het accent kwam te liggen op originele en kleurrijke elementen. Want het leven is simpelweg te kort om saai gekleed door het leven te gaan. Er moest alleen nog een naam voor label komen. Schalkers destijds 10-jarige dochter kwam met Freddy Fish. Dit werd uiteindelijk omgetoverd tot A Fish Named Fred.

Kleding met een vleugje humor

A Fish Named Fred staat garant voor modieuze mannenkleding met een humoristische twist. Vooral de blouses en shirts met prints vallen meteen op. Het idee voor een print kan op allerlei momenten ontstaan. Zo raakte Schalker al eens geïnspireerd door een wijnvlek op de tafel. Met een paar kleine aanpassingen zou dit een te gekke print voor de collectie zijn. En inderdaad: de shirts met wijnvlek vonden gretig aftrek. Bij A Fish Named Fred lijkt alles mogelijk te zijn. Maar overal wordt wel goed over nagedacht. De collectie bestaat bijvoorbeeld uit zes verschillende kleurgroepen zodat je de items onderling gemakkelijk kunt combineren. Daarnaast zorgen de luxe materialen en verfijnde details ervoor dat de kleding stijlvol is en lekker zit. Dit is kleding die je graag aan je eigen collectie toe wilt voegen.

Perfect gekleed voor elke gelegenheid

Je bent een man met een eigen stijl. Daarom draag je graag kleding waarmee je boven de massa uitsteekt. Met A Fish Named Fred weet je jezelf te onderscheiden en zie je er toch perfect uit voor de gelegenheid. In de collectie zitten comfortabele sweaters, nette jasjes, blouses, opvallende T-shirts en fijne broeken. Het maakt dus niet uit of je een vrije dag hebt of dat je naar kantoor gaat. Want bij A Fish Called Fred vind je altijd een geschikte outfit die bij jou past.