After Eden.

After Eden is gecreëerd door de Nederlandse lingerieondernemer Gerrit van Helden in 1981. Hij had een gat in de lingeriemarkt ontdekt die de mooie en enorm verschillende aspecten, maten en vormen van het vrouwenlichaam omarmt. Zijn motto was „niets is zo persoonlijk als lingerie, geen enkele vrouw of lichaam is hetzelfde”.

Persoonlijke lingerie

Het merk After Eden werd steeds succesvoller, terwijl het haar creaties aanpaste om te passen bij allerlei kledingontwerpen, zoals backless, strapless, gel, beugels, naturel en basis lijnen, om er een paar te noemen. After Eden is trots dat het de vrouw van vandaag ondergoed kan bieden waar ze naar verlangt. De vrouw van vandaag de dag is zeer zelfverzekerd, prijsbewust en erg modebewust en After Eden streeft ernaar om elk aspect van haar persoonlijkheid te bevorderen.

Vernieuwende ontwerpen

After Eden werkt constant met haar ontwerpers om het assortiment te vernieuwen zodat aspecten van de hedendaagse mode erin terugkomen. Ze werken hard aan het ontwerpen van producten met hedendaagse stoffen zoals vrouwelijke franje en fijne kant, gedurfde prints, subtiele tinten, het verbeteren van de kleinere borstomvang, het flatteren van de grotere borstomvang en dat alles zonder afbreuk te doen aan de belofte van kwaliteit of de prijs.

After Eden is een jeugdige, vooruitstrevende en innovatieve collectie van lingerie en de ontwerpers doen er alles aan om de kwaliteit van het product te garanderen met een perfecte pasvorm, zodat het ondergoed goed past bij heel veel verschillende outfits. After Eden biedt waar voor uw geld door het leveren van kwalitatief ondergoed tegen een fractie van de kosten van een aantal andere bekende lingerie merken.