Alca Fashion.

Iedere man moet een paar goede T-shirts in zijn kast hebben liggen. Al is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan. Want als een shirt bij de borst en de schouders goed zit, betekent dat nog niet dat het ook ruim genoeg om de buik valt. Daarom is Alca Fashion met een collectie T-shirts gekomen voor de echte, stoere man. Of zoals ze het zelf zeggen: mannen met een buikmaatje meer.

Op zoek naar de perfecte pasvorm

In de modewereld is het heel normaal om verschillende maten te voeren. Dus als je op zoek gaat naar een nieuw T-shirt dan kies je misschien gewoon voor maat XL of XXL. Toch is dat geen garantie dat het shirt mooi en lekker zit. Want de meeste modemerken houden geen rekening met je buikomvang. En dat terwijl er heel wat mannen met een buikmaatje meer zijn. Alca Fashion is op zoek gegaan naar een pasvorm die geschikt is voor de gewone man. De buikomvang bij is groter, terwijl de T-shirts bij de borst en schouder juist mooi aangesloten zijn. De verhouding is dus is iets anders dan bij gewone modemerken. Hierdoor zit het precies zoals een goed T-shirt hoort te zitten.

Combineer je Alca Fashion T-shirts op je eigen manier

De T-shirts van Alca Fashion zijn echte basics. Door de effen kleuren wit, zwart, blauw en grijs kun je ze echt overal bij dragen. Je combineert het shirt met een overhemd of blazer óf je draagt het casual op je oude vertrouwde jeans. Het is maar net waar jij je lekker bij voelt. Naast de pasvorm en de basic kleuren hecht Alca Fashion ook veel waarde aan de kwaliteit. Dit merk kiest daarom voor Indiaas katoen met een lange gekamde vezel. Het voordeel dat deze stof zachter aanvoelt en minder pluizig is dan gewoon katoen. Aan dit katoen wordt altijd een paar procent elastomeer toegevoegd. Dit geeft de T-shirts het gewenste stretch effect én het houdt ze langer in vorm. De collectie van Alca Fashion begint bij maat XL en loopt tot en met 8XL. En je kunt kiezen voor T-shirts met een ronde hals of een V-hals. Dus ga op zoek naar de juiste maat, kleur en het juiste model. Plaats vervolgens je bestelling online en wij zorgen ervoor dat je nieuwe Alca Fashion shirts krijgt thuisgestuurd!