America Today.

Onder het motto 'you are what you wear' creëert America Today elk seizoen een collectie comfortabele collegewear. Het kleurenpalet is vrij ingetogen, maar de karakteristieke logo's en prints maken de kleding van America Today toch heel herkenbaar.

America Today: een jong en trendy kledingmerk

Kledingmerk America Today richt zich voornamelijk op jonge, ondernemende en actieve studenten. De kleding uit de collectie is lekker praktisch zodat je gemakkelijk de dag door komt. Dus of je nu snel naar college moet, een uurtje gaat sporten in de sportschool óf dat je 's avonds iets gaat drinken in de stad: met een outfit van America Today ben je er altijd klaar voor. De collectie bestaat onder andere uit comfortabele jeans, T-shirs, joggingbroeken, sweaters en hoodies voor mannen en vrouwen. Maar ook jasjes, sport tops, en jurken maken deel uit van de collectie. Zelfs de accessoires mogen niet ontbreken. Want met American Today ben je van top tot teen gestyled.

Amerikaanse sports- en collegewear

De collectie van America Today is geïnspireerd op de Amerikaanse sports- en collegewear. Al sinds 1989 bestudeert het modemerk de beste klassiekers en nieuwste trends van de Amerikaanse campussen. En dat levert een bijzondere mix op van verschillende stijlen en smaken. Voor een casual college look kies je voor een simpele jeans met een comfortabele hoodie. Vooral de hoodies of sweaters met teksten als 'university' en 'physics ed' lijken zo van een Amerikaanse universiteit te komen. Maar als je 's avonds met vrienden de stad ingaat, wil je er natuurlijk wel iets stijlvoller uitzien. Daarvoor heeft America Today een wat meer preppy items in de collectie. Zo is een trendy blouse met een chino broek bijvoorbeeld een echte uitgaansoutfit voor mannen. En de vrouwen? Die kunnen zich perfect vertonen in de vlotte jurken of korte rokjes van America Today.

De jeans, hoodies, blouses en rokken van America Today zijn gewoon online te koop. Zo kun je vanuit je luie stoel gemakkelijk je nieuwe outfit bij elkaar shoppen!