Baker Bridge.

Baker Bridge is een kinderkledingmerk zonder veel poeha. Het is gewoon comfortabele kleding waar elk kind zich prettig in voelt. Toch weet Baker Bridge zich zeker te onderscheiden van alle andere kinderkledingmerken. Het label staat namelijk bekend om de ietwat klassieke stijl, de navy kleur en de aandacht voor details. Tel daar de hoge kwaliteit bij op en je begrijpt meteen waarom Baker Bridge zo graag gedragen wordt!

Oog voor kwaliteit

De Nederlandse Miranda Bakker is het brein achter Baker Bridge. Naast ontwerpster is zij ook moeder, en ze begrijpt dus precies waar goede kinderkleding aan moet voldoen. Zo is de kleding gemaakt van soepele materialen die lekker comfortabel aanvoelen. Daarnaast worden de stoffen een aantal keer voorgewassen voor ze in de kleding worden verwerkt. Op deze manier blijven de broeken, shirts en jurkjes langer mooi. Voor het gemak verwerkt Baker Bridge ook meteen veel navy-kleuren in de collectie. Het is nu geen probleem meer om de items onderling te combineren.

Elk seizoen een ander thema

De collectie van Baker Bridge is elk seizoen weer anders. In de lente- en zomermaanden shop je er voor T-shirts, zomerjassen, rokjes of lichte broeken. Zodra het buiten wat kouder wordt, komen er dikke winterjassen, sweaters, jeans en warme vesten in het assortiment. En elk seizoen krijgt de collectie weer een ander thema. Sport kan bijvoorbeeld een grote inspiratiebron zijn. Voor Baker Bridge betekent dit een jongenscollectie vol met stoere bomberjacks en kleurrijke polo’s. Je kind lijkt zo weggelopen te zijn van een tribune bij een Amerikaans sporttoernooi. En de meiden? Zij lopen dit seizoen misschien wel in kleding dat geïnspireerd is op de kunstwereld. Kleurrijke stoffen en opvallende prints vormen dan de basis van de collectie. Maar dan wel met een klassieke twist. Want daar wijkt Baker Bridge nooit van af.

Het draait allemaal om de details

“Baker Bridge, the details make it rich....”: met deze slogan laat het label zien wat echt belangrijk is. De vele details geven de Baker Bridge collectie namelijk iets eigens. Let bijvoorbeeld op de kleuren van de knoopjes, pailletten en ritsen. Dit past perfect bij de kleding waarin ze verwerkt zijn. Benieuwd geworden naar Baker Bridge? Shop de nieuwste collecties dan online. De jongens- en de meisjeskleding is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 164. Baker Bridge is dus ideaal voor kinderen en de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar.