Ballin Amsterdam.

De naam Ballin Amsterdam kan je de afgelopen tijd niet ontgaan zijn. Dit streetwear label maakt er namelijk een gewoonte van om de merknaam groot op de voorkant van de T-shirts, truien, hoodies en caps te zetten. Jij bent fan, en iedereen mag dat zien. Bovendien ben je zeker niet de enige. Want Ballin Amsterdam is inmiddels hard bezig om de modewereld te veroveren.

Een pure passie voor high-end streetwear

Bij streetwear draait het vooral om comfort en een coole stijl. Maar kwaliteit wordt ook steeds belangrijker. High-end streetwear hierdoor aan een echte opmars bezig. Ballin Amsterdam is een van die jonge labels die precies die kleding verkopen die je zelf graag wilt dragen. De stoere hoodies, fijne T-shirts en comfortabele truien zijn zonder meer de perfecte aanvulling voor je garderobe. Het idee voor Ballin Amsterdam ontstond in 2015. De toen 19-jarige Auke de Geus had er genoeg van om op zijn Instagram-account alleen maar andermans kleding te promoten. Door zijn vele volgers wist hij dat zijn stijl aansloeg. Een plaatsen van een paar eigen ontwerpen leek dus een logische vervolgstap. De commentaren waren zo positief dat De Geus in 2016 een samenwerking aanging met het merk Pure White. Sinds die tijd heeft Ballin Amsterdam zich ontwikkeld tot een van de coolste high-end streetwear merken die er is.

Voel je lekker in de kleding van Ballin Amsterdam

De collectie van Ballin is echt niet alleen bedoeld voor een middagje skaten in het park. Alhoewel de hoodies en sweaters zich hier natuurlijk wel perfect voor lenen. Kies er daarnaast ook eens voor om je Ballin T-shirt bijvoorbeeld onder een vest of een net jasje te dragen. Zo ben je meteen klaar om naar school of je werk te gaan of om lekker een avondje te stappen. Maar of je voor casual gaat of dat je graag een wat nettere outfit creëert: de kleding van Ballin Amsterdam zit altijd lekker comfortabel. Vooral de mix van zacht katoen en lyca zorgt ervoor dat je je lekker voelt in de kleding die je draagt. Terecht dus dat iedereen kan zien dat jij een outfit van Ballin Amsterdam aan hebt.