BALR.

Schoenmaker blijf bij je leest. Dit gezegde gaat in veel gevallen op, maar wij zijn toch wel erg blij dat de heren achter modemerk BALR. hier anders over dachten. Het label is in 2013 opgericht door profvoetballers Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel. En met hun kleding laten ze de hele wereld zien dat ze toch echt meer kunnen dan voetballen alleen. BALR. is een jong en hip modemerk waar we nog veel van gaan horen!

Een perfecte mix van sport en mode

Voor BALR. zijn mode en sport niet van elkaar los te koppelen. Want ook voor een topvoetballer is de juiste kleding extreem belangrijk. De stoffen moeten soepel aanvoelen en de kwaliteit moet goed zijn. Daarnaast is het essentieel dat de kleding ademend is. Al deze factoren verwerkt BALR. weer trouw in de eigen collectie. Dit is duidelijk een modelabel waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat. Toch is dit voor de meeste fans niet de allerbelangrijkste reden om voor BALR. te gaan. Zij vallen vooral voor het stoere design en de opvallende voetbalinvloeden. Heb je graag een eigen rugnummer op je T-shirt? Of draag je liever de naam van de legendarische Diego Maradona of Zinedine Zidane op je kleding? In de collectie van BALR. vind je het allemaal. Met deze sportieve elementen weet dit modelabel goed te scoren bij iedere voetbalfan.

Ontdek de collectie van BALR.

BALR. richt zich vooral op een wat jongere doelgroep. Het zijn mensen die zowel op als buiten het sportveld graag goed gekleed zijn. En hierbij laten ze zich vaak leiden door de laatste mode. BALR. weet dat sportieve gevoel perfect te combineren met een hip design. Dit leidt tot een fijne collectie met onder andere T-shirts, hoodies, spijkerbroeken, sneakers en jassen. Verwacht bij BALR. geen uitbundige kleuren, want alles is zoveel mogelijk wit, zwart of grijs. Klinkt saai? Zeker niet! Bij BALR. weten ze als geen ander hoe ze deze klassieke kleuren hip en trendy moeten maken.