Bampidano.

Bampidano is een kinderkledingmerk met een heel eigen uitstraling. De collectie zit vol met mooie kleuren en de subtiele prints. En door de comfortabele stoffen is de kleding vooral erg draagbaar. Hier voelt ieder kind zich lekker in!

Een persoonlijk handschrift

Het Nederlandse Bampidano werd in 1999 opgericht door Liliane Heijmerink. En nog steeds is zij de drijvende kracht achter dit populaire baby- en kinderkledingmerk. Heijmerink maakt alle kleding vanuit haar eigen huis waardoor ze geen concessies hoeft te doen. Ze ontwerpt simpelweg wat zij mooi vindt. Op deze manier krijgt de Bampidano collectie een heel persoonlijk handschrift.

Zorgvuldig geselecteerde stoffen

Kinderen zijn de hele dag actief bezig. Ze hebben dus kleding nodig waar ze goed in kunnen bewegen. De meeste items van Bampidano zijn gemaakt van tricot. Deze stof rekt lekker mee zodat jouw kind onbezorgd de wereld kan ontdekken. Ook de kleuren en de prints zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. De rustige tinten en kleine motiefjes komen in de hele collectie voor. Zo kun je de kleding eindeloos mixen en matchen.

Little Bampidano

Kledingmerk Bampidano werkt met twee aparte lijnen: Little Bampidano en Bampidano Junior. De collectie van Little Bampidano is er voor de allerkleinste jongens en meisjes. Je shopt er onder andere voor leuke shirtjes, broeken, rokken en vestjes. En al deze items zijn verkrijgbaar in de maten 50 t/m 86. Is jouw kind daar inmiddels te groot voor? Dan stap je simpelweg over naar de kleding van Bampidano Junior.

De leuke jongens- en meidencollectie

Bampidano Junior is speciaal bedoeld voor opgroeiende kinderen tussen de 2 en 12 jaar. In eerste instantie was er alleen een meidencollectie, maar sinds een paar jaar heeft het merk ook coole items voor jongens. Voor meiden heeft Bampidano schattige jurkjes met ruches, T-shirts met hartjes en fijne roze leggings. De jongenscollectie is juist een stuk stoerder. Je vindt er bijvoorbeeld donkerblauwe hoodies, comfortabele sweatpants en grijze shirts met opvallende details. Zo kan hij zich wel op het schoolplein vertonen!