Bellaire.

Je kent het jongensmerk Bellaire misschien wel van de grote jassencollectie. Maar tegenwoordig heeft dit label veel meer leuke kleding om uit te kiezen. Zo kun je er terecht voor stoere truien met capuchons, T-shirts, sportieve sweatvesten en broeken van joggingstof. Dit is comfortabele kleding waar jongens het liefst elke dag in rondlopen!

Stoere jongenskleding met een sportieve twist

Bellaire is een merk voor jongens die weten wat ze willen én wat ze mooi vinden. De kleding is sportief, comfortabel en zelfs een beetje volwassen. Deze volwassen look is vooral te danken aan het kleurgebruik. Want Bellaire kiest voor rustige kleuren die iedere jongen mooi vindt, zoals sportief navy blauw of donkergrijs. De jassen zijn vaak wel wat uitgesprokener. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Van effen zwart en donkerblauw tot opvallende jassen met een grote print: het zit allemaal in de collectie.

De details maken het verschil

De meeste jongens kunnen maar moeilijk stilzitten. Ze willen rennen, klimmen of een potje voetballen. En natuurlijk gaan ze 's ochtends op de fiets naar school. Bij Bellaire houden ze graag rekening met dit actieve leven van jonge jongens. Daarom kiest het merk altijd voor zachte, soepele stoffen waar ze lekker in kunnen bewegen. Maar er zitten meer handige details in de kleding verwerkt. Ken je die vervelende labels die in je nek prikken? Daar heeft Bellaire een slimme oplossing voor. Deze labels zijn namelijk vervangen door een print waardoor je geen gekriebel in je nek voelt. Een ander slim detail is dat er in alle sweaters en hoodies een stevige lus zit. En dit is erg handig als je het even op wilt hangen. Want van al dat spelen en voetballen krijgen jongens het toch wel warm.

Ontdek de coole collectie van Bellaire

Bellaire komt een paar keer per jaar met een nieuwe, leuke collectie. Er zijn shirts, truien, broeken, sweatvesten en hoodies. En al die kledingstukken hebben diezelfde coole stijl. Dit geldt overigens ook voor de jassen. Want Bellaire staat van oorsprong bekend als een echt jassenmerk. Deze jassen zijn niet alleen mooi, maar vooral erg praktisch. Zo zorgen de winddichte boorden er bijvoorbeeld voor dat die koude, gure wind geen vat op je heeft. Handig!