Bengh per principesse.

Bengh per principesse is een kledingmerk voor meiden tussen de 2 en 14 jaar. De collectie is een mix van vrolijke kleuren, mooie stoffen en bijzondere details. Met deze leuke kleding voelt elk meisje zich een echte prinses!

Voor hippe meisjes met stijl

De naam Bengh per principesse klinkt erg internationaal, maar toch komt dit merk gewoon uit Nederland. Bengh is ontstaan in 1999. Het idee was om een kleurrijke meisjescollectie te ontwikkelen waarbij de gekke, vrolijke details meteen in het oog springen. Bijna twintig jaar later zie je dit idee nog steeds in de kleding terug. Bengh per principesse is echt een merk voor hippe meisjes met stijl. De leuke jurken, rokjes, broeken, vestjes en shirts zijn op allerlei manieren te combineren. In een handomdraai creëert je kleine meid dus een heel eigen look.

Op zoek naar de mooiste stoffen

Het team achter Bengh per principesse laat zich graag inspireren door verschillende landen en culturen. Tijdens hun reizen over de wereld gaan ze op zoek naar de mooiste stoffen. Deze stoffen moeten vooral kleurrijk zijn. Hoe feller hoe beter, is het credo. Maar ook op de kwaliteit van de stoffen wordt streng gelet. Bengh per principesse gaat voor de hoogste kwaliteit, en dat is te zien én te voelen. Door de soepele stoffen kunnen de kinderen namelijk vrijuit in de kleding bewegen. Een middagje in de speeltuin kan vanaf nu dus helemaal in stijl.

Een mix van schattig en stoer

Bengh per principesse is een typisch meisjesmerk. De blauwe, roze, gele en rode jurkjes passen dan ook perfect bij hun smaak. Details zoals kleine knoopjes, ruches en grappige prints maken de look echt af. Toch is de Bengh-collectie stoerder dan je misschien verwacht. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor mooie skinny jeans en warme wollen vesten. Deze mix van schattig en stoer werkt goed. Want alle meisjes zijn stiekem een beetje verliefd op de leuke kleding van Bengh per principesse.