Bomba.

Bomba is begonnen als een merk voor jonge meiden. De collectie zit vol met vrolijke kleuren, mooie stoffen en leuke details. Het is dus niet gek dat er inmiddels al heel wat meiden fan zijn van dit kledingmerk. Maar jongens houden natuurlijk ook van kleurrijke kleding. Daarom kreeg Bomba Girls er in 2015 een broer bij: Bomba Boys.

Bomba maakt je vrolijk

Kinderkledingmerk Bomba is bedacht door Yvette Swaak. Haar visie was duidelijk. Al vanaf het eerste moment wilde zij een collectie creëren waar jonge meiden vrolijk van werden. De mooie jurkjes, vestjes, rokken, shirts, jassen en leggings zijn dan ook verkrijgbaar in fleurig rood, blauw, paars en natuurlijk roze. Die vrolijke stijl wordt nog eens versterkt door de leuke prints die op de kleding prijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van rokken met strikjes en een heus bloemenpatroon? Of kiest ze graag voor een warme trui met de afbeelding van een hert of een zingende vogel? Dit soort kleding echt typisch voor Bomba. Zelfs de sokken en maillots zijn kleurrijk. Want hier kan zomaar een grappig stippen- of sterrenpatroon op staan.

Een trendy collectie voor oudere meiden

In 2013 kreeg Bomba er een nieuwe collectie bij. Deze lijn is speciaal bedoeld voor wat oudere meiden die er graag hip en stylish uitzien. De broeken, rokken, shirts en jassen zijn wat minder fel van kleur. Op deze manier creëert Bomba een volwassen look die toch nog steeds meisjesachtig is. De collectie valt op door de zachte tinten, stoere prints en de mooie pasvorm. In deze Bomba kleding voelen tienermeiden zich meteen echte fashionista's.

Shoppen in de jongenscollectie

Veel meiden hebben al wel wat kleding van Bomba in de kast hangen. Maar sinds 2015 kunnen jongens ook bij dit leuke merk terecht. De jongenscollectie bestaat onder andere uit vesten, broeken, jassen, truien en shirts. Ook hier kom je veel gekke prints tegen. Zo scoor je misschien wel een trui met een motor of een T-shirt met een adelaar erop. Stoer!