BOR*Z.

Eigenwijze jongens kennen vast het merk BOR*Z al wel. De coole ontwerpen en de gedurfde kleuren en prints passen perfect bij jongens tussen de 3 en 14 jaar. Maar ook ouders zijn dol op BOR*Z. Door de goede kwaliteit kan de kleding namelijk prima tegen een stootje.

BOR*Z voor stoere, eigenwijze jongens

BOR*Z is het kleine broertje van het Nederlandse Bengh per principesse. Na het grote succes van dit meisjeslabel besloten de mensen achter Bengh om ook een jongenscollectie te lanceren. Dit was het begin van BOR*Z. De kleding is hip en stoer. En het is een tikkeltje anders dan alle andere merken. De basis is vrij rustig. BOR*Z gebruikt namelijk veel neutrale kleuren zoals grijs, donkerblauw en wit. Maar de collectie valt op door de eigenzinnige prints en opdrukken. Wat dacht je van een T-shirt met een opdruk van een formule 1-wagen? Of misschien kiest hij wel liever voor een sportief sweatvest met sterren-motief. Met zo'n outfit kan je kind de wereld aan.

Doe waar je zin in hebt

De meeste jongens zijn kleine avonturiers. De ene middag trekken ze er samen op uit om schatten te zoeken, en de volgende keer hebben ze zin om lekker in bomen te klimmen. Jongens hebben kleding nodig waarin ze alle avonturen aankunnen. En die kleding vind je bij BOR*Z. De collectie zit vol met broeken, warme sweaters, T-shirts, en vesten. Maar je kunt er ook terecht voor stoere overhemden en zwembroeken. Al deze kleding is gemaakt van comfortabele materialen. Zo kan je kind onbezorgd op avontuur.

De BOR*Z collectie shop je online

De jongenskleding van BOR*Z is er in de maten 98 tot en met 164. En al deze kleding is gewoon online verkrijgbaar. Vanuit je eigen huis kun je rustig door het aanbod struinen. BOR*Z komt overigens met meerdere collecties per seizoen. Dus als je vandaag niet kunt slagen, heb je over een paar weken vast meer geluk.