Boris Industries.

Veel vrouwen vinden het lastig om kleding te vinden dat mooi is én lekker zit. Boris Industries heeft gelukkig de perfecte mix van beide. De kleding is verkrijgbaar tot en met maat 48/50. Want iedere vrouw verdient het om er mooi uit te zien.

Voel je lekker comfortabel

Op een paspop of in een magazine ziet kleding er vaak prachtig uit. Dit mooie plaatje brengt je al snel in de verleiding om die jurk of blouse te kopen. Maar zodra je de kleding aantrekt, kom je er vaak achter dat het helemaal niet lekker zit. Bij Boris Industries staat comfort juist voorop. Het Nederlandse modelabel kenmerkt zich door eenvoudige ontwerpen en een slimme materiaalkeuze. Zo wordt er voor de collectie veel polyester, viscose en elastan gebruikt. Deze stoffen zitten lekker zacht en ze rekken met elke beweging mee. In deze kleding voelt iedere vrouw zich heerlijk. Toch gaat het bij Boris Industries zeker niet alleen om het comfort. Want de ontwerpen mogen er ook zijn. Hoewel de basis eenvoudig is, vind je in de collectie wel veel opvallende kragen en zomen. Dit geeft je outfit nét dat beetje extra.

De betaalbare collectie van Boris Industries

Het Nederlandse modelabel Boris Industries is bekend geworden door de fleecejassen met knoopkragen. Maar inmiddels is de collectie uitgebreid met jurken, tunieken, broeken, jassen, truien en nog veel meer. Al deze items hebben die typische Boris Industries stijl. Het label werkt namelijk veel met de kleuren wit, zwart en grijs. Ook de A-lijn andere wijdvallende modellen komen bij Boris Industries regelmatig terug. Het voordeel is dat deze kleding flatterend is voor alle vrouwen, ongeacht welke maat ze hebben. De collectie begint bij maat 36/38 en eindigt bij maat 48/50. Sommige items zijn zelfs draagbaar tot maat 52/54. En de kleding van Boris Industries is heel betaalbaar. Dat wordt shoppen!