Brian and Nephew.

Brian & Nephew maakt kleding voor stoere jongens en coole meiden. Het zijn kinderen met sterke karakters die zich durven te onderscheiden van de massa. En daar past de kleding van Brian & Nephew perfect bij. Het label toont lef door de eigenzinnige kleurencombinaties en opvallende prints die ze in de collectie verwerken. Wie wordt daar nu niet blij van?

Anders dan alle anderen

Authentiek, rebels, cool, casual en vintage: zo omschrijft Brian & Nephew de eigen collectie het liefst. Als je de kleding ziet, begrijp je meteen waarom. Het Belgische label houdt namelijk van stoere materialen, prints en gekke details. In de jongenscollectie shop je bijvoorbeeld voor T-shirts met fotoprints of catchy teksten. Voor de koudere dagen zitten er warme sweaters en hoodies in de collectie. Deze items hebben natuurlijk allemaal diezelfde stoere stijl. Ook de meidencollectie zit vol met leuke kleding. Misschien valt ze wel voor een warme jas van nepbont, zomerse shorts of een trui met een grappige bloemenprint. Met deze kleding ziet ze er anders uit dan alle andere kinderen die op het schoolplein lopen.

Ieder kind verdient kwaliteit

Brian & Nephew is een vrij nieuwe naam in de modewereld. Toch heeft de productiefirma achter het merk al meer dan 40 jaar ervaring met kinderkleding. Het team van Brian & Nephew houdt graag de volledige controle over de collectie. Van het ontwerpen tot het patroontekenen en het maken van de eerste monsters: ze doen bijna alles zelf. Zo weten ze in ieder geval zeker dat de kleding aan de hoge kwaliteitseisen voldoet. Brian & Nephew komt twee keer per jaar met een nieuwe collectie. Voor de zomercollectie werkt Brian & Nephew graag met lichte stoffen zoals katoen en polyester. In de wintermaanden kom je juist veel sweatstof en breisels tegen. Maar er is één soort stof die het hele jaar door gebruikt wordt. Bij Brian & Nephew zijn ze namelijk groot fan van denim, en dan vooral van denimbroeken. De jeanscollectie bestaat uit verschillende modellen, kleuren en wassingen. En daar blijft het niet bij. Want de broeken krijgen altijd een extra behandeling zodat ze nóg stoerder lijken. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in de online collectie!