Brunotti.

Het sportieve Brunotti is een label voor echte outdoorliefhebbers. Of je nu 's winters de pistes afdaalt of dat je in de zomermaanden de golven van de zee trotseert: met de collectie van Brunotti zit je altijd goed. Maar door de goede pasvorm en de hoge kwaliteit draag je de Brunotti kleding ook na het sporten met veel plezier.

De passie van een jonge windsurfer

Brunotti klinkt zo Italiaans als maar kan. Toch zit er ook een Nederlands tintje aan dit sportieve merk. Het verhaal van Brunotti begint namelijk in 1979, als de jonge Italiaan Claudio Brunotti zich na enige omzwervingen in Scheveningen vestigt. Hier wordt hij verliefd op het strand en de zee, en hij ontdekt meteen zijn nieuwe passie: windsurfen. Maar het blijft niet alleen bij de sport zelf. Als fanatiek windsurfer Brunotti begint hij met het maken van surfborden. In eerste instantie alleen voor zichzelf, maar al snel voorziet hij ook andere windsurfers van een handgemaakt surfbord. Langzamerhand breidt hij het label steeds verder uit. Eerst komt Brunotti met een collectie T-shirts; later komen daar jassen, broeken en verschillende accessoires bij. Brunotti is tegenwoordig dan ook een echt lifestyle merk te noemen.

Comfortabele sportswear voor het hele gezin

De collectie van Brunotti is geliefd bij outdoorliefhebbers van over de hele wereld. Het merk ontwerpt coole kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen. Zo kun je met het hele gezin genieten van een sportieve dag. Voor de wintercollectie laten de designers zich inspireren door de met sneeuw bedekte pistes van de Alpen. De warme jassen, skibroeken en sjaals zijn ideaal om de berg mee af te skiën of te snowboarden. Vooral de jacks van Brunotti zijn onmisbaar tijdens de koude winters. De jassen zijn namelijk wind- en waterdicht zodat de kou en de regen geen vat op je krijgt. Vergeet ook je skibril en beanie niet als je de berg afgaat. Met deze accessoires maak je je Brunotti outfit helemaal af. Als de winter ten einde is, hoef je zeker geen afscheid te nemen van je sportieve Brunotti stijl. Voor de warme maanden van het jaar heeft het label namelijk een mooie collectie swimwear. De bikini's en zwemshorts van Brunotti vallen op door de vrolijke kleuren en prints. Dankzij deze coole swimwear-collectie krijg je meteen zin om het water in te duiken!